Mam již 5 rok a nemohu si stežovat.
Funguje stale dobře.

Mam již 5 rok a nemohu si stežovat.
Funguje stale dobře.
Jeden už mám a jsem s ním spokojený
Český výrobek
Žádné výhrady nemáme, instalace snadná. Jsme spokojeni.
Úžasný, levný, FUNKČNÍ přístroj, měla jsem podstatně dražší EVOLVEO, ale signál ČT nedokázal přechroustat, s tímhle zařízením si opět užívám i pořady České televize, zakoupeno na doporučení "televizáka", doporučuji
Tak slouží svému účelu. Sice nám chvilku trvalo než jsme ho zprovoznili, ale povedlo se a funguje.
Zatím o žádných záporech nevím.
- jednoduchá instalace
- přehledné menu
- možnost nahrávat na externí disk a zároveň sledovat jiný kanál
- program na týden dopředu s časovačem
Jednoduché ovládání
Mám tři kusy zatím spokojenost. Pěkný obraz.
Na televizi Philips sem tam vypadává obraz.
Někdy nejde přístroj vypnout.
Asi dobrý. Funguje jak má.
Spokojenost. Dělá vše co má.
spokojen velmi dobrý
Funguje výborně
Naladím i programy které dříve ne
Dobře se ovládá
České menu
USB vstup
Přehrává většinu video formátu
nízká cena
výborný obraz
jednoduché a poměrně intuitivní ovládání
příjemná velikost ovladače i pro menší ruku
Vynikajici ve vsem
Připojil SCART kabel k Panasonicu s HDD.Po zapnutí REC-tedy nahrávání na HDD se na displ.objevilo oznámení že nepodporuje tuto funkci.Musel jsem si koupit jiný settobox.
Pracuje bez problému.
Lehké naladěni programů
Více se zahřívá
Asi jsme měli smůlu na vadný kus. Po týdnu přestal fungovat dálkový ovladač. Zkusili jsme ho zapnout a tlačítko zapínání úplně zapadlo, vylomilo se. Takže je v současné době v reklamaci. Bohužel jsme koupili přes firmu Exasoft a jak jsem byla informována, reklamace se v této době považuje za šikanu. Potřebovali jsme ho k TV pro děti, přece jen teď koukají na pohádky víc. Zakoupili jsme tedy jiný a budeme pár měsíců čekat na vyřízení reklamace. Víc než produkt mě ale zklamal prodejce a jeho chování k nám.