Recenze TESLA SteamPower FX30

Parní mop Tesla SteamPower FX30 je ideální pro čištění a dezinfekci podlah, dlaždic, obkladů, koberců, oken, vodovodních baterií, zrcadel, pečicích trub, toalet, grilů, čalounění a mnoha dalších. Snadno se používá díky rychlému uvedení do provozu, odnímatelné rukojeti a bohatému příslušenství, které vám umožní vyčistit i hůře dostupná místa. Podlaha bez bakterií Snadno, a především hygienicky…

Registrovaný uživatel3. září 2023

Hledala jsem šikovného pomocnika do domácnosti, ktereho lze rychle přivézt k akci a snadno sklidit, čemuž tento produkt vyhovuje. Lehký, snadno přenosný, dobre stírá, navic lze pouzit saponat. Používám zhruba obden.

Registrovaný uživatel7. července 2023

dobra manipulace , rychlost vytirani , kdykoliv je po ruce a hlavne dosahuje pozadovanou cistotu domacnosti

Doporucuji vsem. Jsem velmi spokojena.

Registrovaný uživatel20. února 2023

Parní mop jsem si vybrala jako produkt s doporučením při testování mopů Líbí se mi jeho design, konstrukce a to, že jsou k němu navíc další 2 čistící tkaniny. Nádržka se mi zdá dostačující. Manipulace s mopem je jednoduchá. Uvedení do chodu velmi rychlé.

Trošku se mi s ním těžce manipuluje, musím hodně zabrat. To by mi ale nevadilo tak, jako to, že dělá na podlaze čmouhy. Po umytí je podlaha matná, jakoby měla na sobě šedý povlak.

Ještě zkusím několikrát vyzkoušet a pokud bude stav umyté podlahy stejný, budu ho vracet.

Registrovaný uživatel25. září 2022

Splnil mé očekávání

Registrovaný uživatel22. září 2022

Výborné vytírání a praní koberců párou

Za tuto cenu výborné služby

Registrovaný uživatel17. září 2022

ke snadnému úklidu domova, zatím jsem nepoužila neboť nyní děláme rekonstrukci.

Registrovaný uživatel22. července 2022

Slabucke, pata je slaba, nepdsranyje spinu

Peniaze na vietor

Registrovaný uživatel2. července 2021

rychlý úklid bez chemie, čištění koberce je výborné, není nic moc mokré

Jsem velice spokojená, již jsem vyzkoušela i jiné přístroje, ale tento zatím vede

Registrovaný uživatel28. června 2021

je dobrý že lze použít čistící prostředky,používám cc 1x týdně

Václav3. března 2021

Velké příslušenství, nádobka na saponát, dlouhý přívodní kabel

Aretace sklopné rukojeti je zachycena za titěrný kousek plastu, který nevydrží síly přenášené mezi vlhkým hadříkem a pohybem ruky při vytírání. Došlo k zalomení rukojeti a vylomení plastu. Oprava by stála 450kc, ovšem bez záruky, že k vylomení již nedojde. Neopraveno. NEDOPORUČUJI!

Tento mop nemohu kvůli nevhodně vymyšlené (podceněné) sklápěcí rukojeti doporučit, příště bych vybíral mop jedině s pevnou rukojetí.

Registrovaný uživatel19. prosince 2020

Snadné použití a údržba návleku. Po použití rychlé schnutí povrchu.

tušší skládání