Teploměr osobní Recenze TESLA Smart Thermometer TSL-HC-UFR102

Recenze TESLA Smart Thermometer TSL-HC-UFR102

Jedná se o bezkontaktní teploměr TESLA. Tento teploměr umožňuje rychlé a pohodlné měření teploty pomocí infračerveného snímání. Výhodou tohoto způsobu snímání je, že je maximální hygienické.

jana zavazalova24. června 2024

teploměr co měří s odchylkou více než 2,5 stupně je mi k ničemu. Zcela vyhozené peníze a ještě k tomu jsem u doktora za úplného idiota. Dítě mi kolabuje z horečky a teploměr ukazuje 37 st a u doktora 40,3. Měřeno na stejném místě ve stejné vzdálenosti. Po příchodu od doktora na tomto teploměru po opakovaném měření 36,8 st. Letěl do koše a už nikdy v životě.

1.Maison30. prosince 2023

Okamžitě změřená teplota

Velmi dobrý vyrobek

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Aplikace, snadné zacházení, pěkný design

Měří s velkou odchylkou. Během jedné minuty mi naměřila u dítěte s horečkou 4 různé hodnoty od normální po vysokou. Podle skleněného teploměru byla teplota ještě o skoro stupeň vyšší.

Líbí se mi design i nápad, velmi bych si přála, aby měřil správně, ale po 2 dnech užívání u nemocného dítěte jsem došla k závěru, že je mi k ničemu. Ani do appky se hodnoty nezapsaly pokaždé, jen někdy. Mám zkušenosti s Thermeenem, který funguje dokonale, aplikace je perfektní. Nevýhodou Thermeena je ale jeho lepení na kůži a já potřebuji i bezkontaktní variantu.

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

Jednoduchá obsluha, rychlý