fontána pro kočku Recenze TESLA Smart Pet Fountain UV TSL-PC-WFUV 2500 ml

Recenze TESLA Smart Pet Fountain UV TSL-PC-WFUV 2500 ml

Oddělitelný design umožnuje snadnou údržbu a rychlou výměnu filtru. Kapacita 2,5 l je dostatečná pro udržení vašich mazlíčků hydratovaných po dobu několika dní. Díky pryskyřici s aktivní výměnou iontů, aktivnímu uhlí a bavlněnému filtru voda zůstává vždy čerstvá a čistá, filtrační systém dělá vodu měkkou, odstraňuje zbytkový chlór a ionty těžkých kovů. Voda zůstává také bez škodlivých bakterií, a…

Registrovaný uživatel24. června 2023

Absolutně k ničemu, zbytečně vyhozené peníze

Nekupovat!!! Koupila jsem si tuhle fontánku jelikož mě moc zaujala a mám od této značky i krmítko pro kočky, takže jsem byla ráda že to budu mít všechno v jedné aplikaci. Ale výsledek je takový že nám fontánka vydržela tři týdny. Zbytečně jsem vyhodila peníze. Jsem opravdu zklamaná. Fontánka je špatně navržená a má kontakty zabudované v místě kde se nachází i voda (přímo v nádržce) takže za ty tři týdny (i když jsem jí pravidelně čistila) kontakty zoxidovaly. Jsem ráda že jsme nevyhořeli. Tento produkt mě opravdu velmi zklamal. Vypadá hezky, moderně, kočkám se z ní dobře pilo, navíc je celkem tichá a máte vše pod kontrolou díky aplikaci, ale bohužel je špatně navržená a tím pádem k ničemu.

Registrovaný uživatel14. června 2023

Spolehlivě funguje Ticha Možnosti nastavení automatizace Designova hezká

Neprakticky vyřešena výměna/doplňování vody - zásobník jednou rukou nejde vyndat. Konektory na nešťastném místě a musí se čistit/ řádně vysusit při výměně vody, jinak nefunguje

Registrovaný uživatel8. března 2023

Možnost kontroly vypnutí a zapnutí na dálku.

Nemá čidlo na hladinu vody.

Registrovaný uživatel8. května 2022

Pěkně to vypadá, tichý chod, kočky ji milují.

Registrovaný uživatel18. února 2022

Snadné párování s aplikací Tesla Smart. UV lampa. Jednoduché čištění. Je tichá.

Deklarovaná životnost filtrů je nesmysl. Reálná životnost je maximálně 14 dnů a poté se již filtry zanesou natolik, že voda přestane protékat a vytéká na podlahu. Navíc fontána na jejich výměnu sama neupozorní, jak výrobce slibuje.

Až na nutnost hlídání výměny filtrů je vše ok, a výrobek bych doporučil.