Čistička vzduchu Recenze TESLA Smart Air Purifier Mini

Recenze TESLA Smart Air Purifier Mini

Čistička vzduchu Tesla Smart Air Purifier Mini je kompaktní zařízení, které je navrženo tak, aby vylepšilo kvalitu vzduchu v interiéru. Její bílý design je jednoduchý a elegantní, což umožňuje snadné začlenění do jakéhokoli prostředí. Tento model je vybaven automatickým režimem, který umožňuje zařízení přizpůsobit se aktuálním podmínkám v místnosti. Díky časovači můžete nastavit dobu provozu…

Registrovaný uživatel24. října 2023

Jsem velice spokojen, tichý chod.

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

Praktická malá

Registrovaný uživatel20. listopadu 2022

Ovladani na dalku (aplikace) Casovac vypnuti Moznost vypnuti barev intenzity znecisteni vzduchu

Casovac spusteni Nelze vypnout podsviceni ovladaciho panelu (nekoho by mohlo rusit pri spanku)

Celkovy vzhled, vaha i funkce OK Vyrobek splnil ocekavani. Prozatim spokojenost

Registrovaný uživatel8. března 2022

Malá docela hezká čistička vzduchu. Super možnosti nastavení přes apku ale i možnost ovládat přímo tlačítky.

Není tak tichá jako model XL. Ale v režimu sleep do ložnice v pohodě. Slyšet je ve vyšších výkonech.

Za mě super čistička

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

Tichá, čistí vzduch i od cigaret

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

pocitově - funguje, míň kašlu malá tichá (na noční režim) světelné efekty se dají vypnout (ale o Vánocích se hodily) stejná wifi 2,4 je třeba jen pro spárování s telefonem, pak funguje ovládání i když je telefon na pětigigové síti (ostatně odkudkoliv na internetu - třeba z práce) pro technicky nezdatné - ovládání pomocí iPhonu je cool, ale jde to i tlačíkty! vůbec se toho nebojte, telefon pro provoz nepořebujete

Strašně rychle se opotřebovává filtr! po třech týdnech už je na 84% - provoz tedy nebude úplně laciný. nepodporuje pětigigové wifi připojení (ale že to až tak nevadí popisuji výše) Na to, že je Tesla česká firma, na mě aplikace mluví česky jen občas - typicky "1.5 C Praha 2 / Oblačno - Moderate" - proč je použita desetiiná tečka, anglické označení, jak se mám venku cítit a popis počasi s velkým písmenem? A proč mi to píše, kvalita vzducuh "Výbor..." - to nemůžou použít takový font, aby se mi to tam vešlo celé??

Ale ano. Cenově dostupná čistička vzducuh, snad opravdu funguje. Nedostatky jsou spíše kosmetické a u nějakého čínského výrobku by mě ani neiritovaly (tam bych přepnul do angličtiny). Ale u české firmy mě absence hezké češtiny prostě mrzí