Vzhled
Nezvládá některé překážky v bytě / židle a pod. /, pak se vybije a nenalezne cestu na nabíječku. Není schopen provést komplexně úklid. Klasický vysavač nenahradí.

Vzhled
Nízká cena
Vysává jak chce. Jedno místo třeba i 4x a jiné místa vůbec. Po čase začal hodně hučet a vrzat.
Vím že za ty peníze nemůžu čekat zázraky, ale alespoň základní vysátí jsem čekala. Dnes například vysál jen půl obýváku a půl kuchyně... prostor 45m2. Za mě ne.
Jednoduché ovládání, solidní vykon
Nelze nastartovat, malé prostoty
Moc jsem si přála ale asi budu nucena vrátit
Spolehlivý,tichý,poradí si s nerovnostmi
Super výrobek
Splnil očekavani, vyluxuje, vytre. Jsem spokojena
Vysavač funguje jak má, spokojenost
Čekal jsem víc
Já jsem spokojená, on uklizí já si dělám svoje
Velmi dobrý pomocnik
příjemná cena, český výrobek
Hlavně udělá práci za mě...Hlavně mě zbaví kočičích chlupů
Na mě teda dost hlasitý..
Za tu cenu dobrý výkon
Naplnil mé očekávání.
- skvělý pomocník
- dlouhá výdrž baterie
- vysává jak podlahy tak koberce
- snadná údržba
- máme doma tři kočky, podlahy a koberce jsou bez chlupů
- všem kdo váhají s koupí, vřele doporučuji
Stal se mojim miláčkem. Je skvělý.
Jsem ráda že jsem si koupila.
Danou plochu vytře celou, nevynechává části podlahy.
Kvalita odpovídá ceně.
Občas se zasekne v rohu, z kterého nedokáže vyjet. Hlučnější.
8 z 10
V porovnání asi se 4x dražším LG starým 5 let mě Tesla T40 velmi překvapil teto vysavač i mop .Co bych vyzdvihla že mop je velmi tichý až bezhlučný,ale musí se před tím vysát, jinak mu z mopu odpadají prachové mokré chuchvalce.
Vysavač díky turbu ale i bez něj krásně vysaje .Odešla mi baterie u HomBotu LG a tak se týden nevysávalo.1. den Tesla vysála prach, vlasy i třísky od krbovek.Co mě ale 2.den udivilo ,že opět někde vyštoral a vysál třísky a to jsme netopili. Vysavač je hlučnější ale dá se to :-)
Co velmi dobře hodnotím tj bílá barva i nárazníku, protože Hombot měl černou gumu a černil mi časem bílý sokl kuch.linky.
V návodu u mopování píší aby nezajížděl do nabíjecí stanice s vodou v zásobníku, což mě udivilo protože se to nedá snad až praxí odhadnout
Mám jej krátce a zatím nic nevím.
Pro doplnění asi po týdnu vysávání tak asi 2x po sobě vyjel při příkazu Clean ,něco v okolí vysál a hned zajel se nabít, i když byl nabitý. Tak jsem jej přenesla do koupelny a zavřela ,tam to vysál a pak jsem jej dala do stanice a dala příkaz vysát kuchyn + obyvák+ chodbu a už zase vysálal vše .Píši tuto zkušenost pro ty ,kterým se stane něco podobného.
Mile mě překvapi že po vysátí našel hned na poprvé dokovací stanici.
Vysává i mopuje skvěle a není chytrý, což jsem právě nechtěla .Velmi levný zatím super koupě.
dost dlouho mně trvalo,než jsem nastudovala manuál.
Skvělá cena. Chytli jsme akci. Dvojkombinace. Vcelku šikovný výkon. Vysál pořádně, kdyz uz se nekam dostal. Vytirani nevyzkouseno.
Spíše na menší prostory. U nás v místnosti (obyvak, kuchyň dohromady) se uz nedokázal vratit zpátky do nabíječky, kterou nenašel. Jezdil pouze po obýváku, kde stejne na stejnem miste uvízl (mezi kobercem s nizkym chlupem a dlazbou). Je psáno, ze toto zvládne, ale neni moc pripraven. Když jsme zkoušeli jiné místnosti, tak tam byly mista, kam se mu proste nechtělo. Nakonec jsme vraceli zpět.
Skvělý pomocník pro úklid ložnice pod postelemi. Pro úklid celého bytu ho využívám několikrát do týdne.
Opakovaně přejíždí stejná místa, to by dělat neměl.
Jsem ráda, že jsem si takového pomocníka na úklid pořídila.