Zatím jsem vysávala a mapovala pouze 1x, byla jsem spokojená

Cena
Silný sací výkon
Mluví česky
Robostar je výborný doporučuji
Splňuje co sem od výrobku chtěla
Podlaha čistá a díky aplikaci v mobilu skvělé uzpůsobim kde má uklízet
Občas se namotá do nabíječky při začátku úklidu.... Možná mám málo místa okolo stanice
Koupeno v akci a velká spokojenost.
Není „hloupý”, nenaráží nesmyslně do všeho kolem. Krásně vytírá i vysává. Aplikace je přehledná. Respektuje nastavené virtuální zdi, či „zakázaná místa“.
Údržba, ale to je už o lenosti. Natolik zpohodlníte, že se potom nechce čistit a umývat. Ale to není úplně zápor, jako spíš aby budoucí uživatelé věděli, že to je potřeba dělat ideálně po každém úklidu. Opravdový zápor však byl, než se načetla mapa bytu. Tento proces trval přibližně 10 dní, potom už to bylo v naprostém pořádku.
Jsem spokojená, je to takový zlatý střed. Do budoucna bych si koupila lepší, co se týká údržby (samočistící). Ale tím, že tento vysavač je na první zkušenost, určitě jsem nesáhla vedle.
Neměli jsme zkušenost s robotickým vysavače, IQ660 jsem kupoval na zkoušku a dnes jsem ho koupil znovu. S úklidem jsme spokojeni, nečekal jsem kolik dokáže pobrat prachu. Vysává každý den, jsme nadšeni jak dobře saje. Jedinou výtku mám k aklimatizaci, vysavače se nehlásí k síti, jakoby usnul a neproberou se při zapnutí aplikace v telefonu. V lednu nastavím automaticky úklid v týdnu kdy nejsme doma to by mělo byt v pohodě, ale p víkendu bych si ho chtěl zapnout sám. Pokud se bude hlásit v aplikaci je otravné jít k vysavači a znovu ho naučit sít přitom router je od vysavače 1,5 m přímou čarou.
Nehlásí se do aplikace. Musí se často znovu naučit na síťové připojení.
Spokojenost úklid super.