-příznivá cena, dal jsem přednost českému výrobku
-vysoká kapacita baterie
-možnost současného vysávání a vytírání
-jednoduchý při používání
-v balení náhradní kartáčky a mopovací tkanina
náhradní propustné záslepky v nádobce na vodu
-snadná výměna a čištění nádobky na prach a Hepa filtru
-možnost ručního ovládání pomocí DO
-nemá navigaci
-nejasnost v postupu,jak čistit Hepa filtr-někde je uvedeno, že je omyvatelný, jinde
v manuálu se píše, že se doporučuje čištění suchou cestou. Já preferuji čištění stlačeným vzduchem...
-nikde není uvedeno, kdy a jak často měnit propustné záslepky na vodu v nádobce na vodu
-hodil by se náhradní Hepa filtr
-po skončení nabijení se nepřepne do pohotovostního režimu, vysavač nejde vypnout ani pomocí DO, pokud je tento v nabíjecí stanici, obě kontrolky svítí zeleně. Teprve po jeho vyjmutí z nabíjecí stanice jde vypnout.
Chtěl jsem vysavač v nižší cenové hladině pro základní úklid pevných podlah, proto jsem si nedělal velké iluze o účinnosti vysávání.
Ovšem po prvním použití jsem byl celkem překvapen při pohledu do prachové nádobky...
Stírání mopem pro mé potřeby plně dostačuje- nezanechává žádné čmouhy ani zbytečně mokrou podlahu, je jasné, že odstranění nějakých mastných skvrn
např. v kuchyni nebo blátivých stop nelze očekávat.
Vzhledem k absenci navigace vysavač podle zvoleného režimu víceméně projede celý prostor, i když některá místa zejména v členitém prostoru projede vícekrát-nemá paměť, kudy projel.
Nemá problém zdolat přechodové lišty, v mém případě cca 1cm, problém je trochu u kobercových předložek, kdy má tendenci je hrnout před sebou, což je
ovšem dáno měkkým materiálem, s klasickým kobercem není problém.
Takže za mě poměrně dobrá účinnost vysávání, určitě to ulehčí domácí práce, i když při provozu je potřeba občas dozor, záleží na konkrétním úklidovém prostoru...a rozhodně nelituji,že jsem si ho pořídil.
Takže doporučuji