Recenze TESLA GSM-01

Tesla GSM-01 řeší problém se špatným mobilním signálem. Pomocí velké venkovní antény chytne i to, co by telefon či jiné zařízení s malou anténou nemělo šanci. Skvěle se hodí i při velké vzdálenosti od vysílače (BTS). Zesílené GSM spojení pak posílá do antény, na kterou se bezproblémově připojí mobilní telefony, alarmy a jiné přístroje.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

TESLA GSM-01 anténa výrazně zlepšuje mobilní signál v mnoha případech, ale vyžaduje opatrné zacházení a znalosti pro správnou instalaci. Uživatelé ocení její jednoduché zapojení, ale je třeba dbát na technické aspekty, aby nedošlo k rušení sítě nebo právním postihům.

• Zlepšuje mobilní signál v celém domě
  • Jednoduché zapojení bez nutnosti nastavení
  • Funguje perfektně v mnoha případech
  • Možnost nastavit směr na základový vysílač operátora
  • Konektory typu N vyžadují speciální kleště nebo vrtání pro instalaci
  • Nemožnost prodloužit nebo vyměnit kabel bez zkušeností s koaxiálními kabely
  • Může zarušovat GSM síť při nesprávném použití
  • Nefunguje pro LTE 800MHz

Registrovaný uživatel16. srpna 2024

bohužel ne na LTE 800MHz (moje chyba, že jsem si to nezjistil dříve)

pro mne nepoužitelné (mám zde přenos LTE 800MHz)

Registrovaný uživatel17. dubna 2023

chtěl jsem signál a mám signál konečně jsem happy ,funguje to jak má

Registrovaný uživatel22. února 2023

Nefunkci

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

Funguje perfektně.

Registrovaný uživatel13. listopadu 2022

Perfektní, můžeme jen doporučit. Měli jsme velké problémy se signálem a teď úplně všude 100%.

Registrovaný uživatel27. července 2021

Mobilní telefonické spojení funguje v celém domě. Anténu jsme umístili pod střechu a signál je vynikající.

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

- funguje - jednoduché zapojení bez jakéhokoliv nastavení - denně - nastavit směr na základový vysílač vašeho operátora lze poměrně jednoduše

- konektory na kabelu jsou typu N takže provlečení na místo se musí vrtat díra o odpovídající velikosti nebo konektor sundat a pak znovu nacvaknout - pořeba odpovídající speciální kleště. - nemožnost kabel prodloužit nebo vyměnit bez odpovídajících zkušeností s koax kabely - může zarušovat GSM síť = pokuta od ČTU (malé TYtyTY je 50 000 kč !!!)

Použití pro blbce - montáž je jednoduchá - nutno však dodržovat zásady používání zesilovačů v radiových sítích. Jsou třeba informace a znalosti, které v letáku nenajdete - doporučuji montáž odborníkem, který má podobné zkušenosti (např radioamatér, WIFI technik.... )