fritéza Recenze TESLA AirCook Q70 XXL

Recenze TESLA AirCook Q70 XXL

Připravte si svá oblíbená smažené jídla zdravějším způsobem. S horkovzdušnou fritézou TESLA už nemusíte řešit zdraví škodlivé přepálené oleje ani jídlo nasáknuté tukem. Výsledkem jsou vaše hranolky, kuře nebo řízek připravené tak, jak je máte rádi - křupavé navenek a vláčné uvnitř. Vaše jídla připravovaná inovativní technologií dynamického proudění teplého vzduchu Heat2Flow budou obsahovat až…

michalhammer7. února 2024

Velmi snadná obsluha, neskutečně chutná jídla. Všechno chutná úplně jinak, daleko lépe, než např. z pánve. A další nespornou výhodou je, že když ji nepotřebujete, tak ji schováte do skříně a máte volné místo. Už bych se k fritéze, ani klasické troubě nevracel. A navíc, příprava jídel je mnohem rychlejší ! Dal jsem na předchozí recenzenty a neudělal jsem chybu.

Zatím jsem nenašel jediný zápor.

Za mě jasně koupit a vyzkoušet na vlastní kůži. Budete velmi mile překvapeni chutí, vůní i strukturou jídla.

gobi761. ledna 2024

Zatím zkoušíme, hranolky, kuře, rychle hotové, šťavnaté, spokojenost

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

rychlé nahřátí, pečení i smažení. Jako úspora super. Doporučuji.

Registrovaný uživatel13. října 2023

Tato horkovzdušná fritéza je opravdu super,používám ji každý den a jídla z této fritézy jsou opravdu štavnaté,suprově udělané a to bez oleje a tím zdravější,celá moje rodina už jinak ani jídla dělat nechce.

Registrovaný uživatel18. července 2023

Velký koš Programy včetně sušení Tichý Výborné výsledky

Registrovaný uživatel22. března 2023

Dostatečně velký zásobník 8l.Ideální pro rodinu ale i dvě osoby.Do zásobníku se vejde dostatek jídla.Jednoduchý digitální displej a skvělé funkce které jiné fritézy nemají např upozornění na promíchání,ohřev a uchování teploty jídla,po otevření a zpětnému zavření zásobníku se funkce nemusí znovu volit a zvolený program pokračuje dál,vzduchové proudění air cook kdy dochází k propečení ze všech stran a rošt uvnitř zásobníku.Malá kuchařka v balení.Spokojenost a doporučuji!Produkt splnuje očekávání.Pozáruční servis včetně dopravy zdarma při zakoupení v eshopu Tesla.

Krátká šnůra do zásuvky cca 1m

Doporučuji a splňuje víc než jiné horkovzdušné fritézy.Je to český výrobek.

Registrovaný uživatel10. března 2023

Fritéza je vynikající. Jsem velice spokojená.

Velice podařený výrobek, Jsem nadmíru spokojená

Registrovaný uživatel24. února 2023

Jednoduchý návod,skvělé ovládání. Úžasný design, chutné jídlo, které je v příjemném čase hotové.

Koupila bych znovu.

luciekoblicova22. února 2023

Velký koš

Nesmyslně krátký kabel Při vydávání jídla z koše, si na talíř najdáte i přebytečný olej, který v průběhu vaření odkape pod mřížku. Když je mřížka horká, nelze vyndat Je dost hlučná

Klady asi převažují zápory, ale mám ji první den tak uvidím

Registrovaný uživatel14. února 2023

jednoduché intuitivní ovládání zatím ve fázi zkoušení

o žádných nevím (zatím)

Registrovaný uživatel31. ledna 2023