Kávovar Recenze TESCOMA President 909010.00

Recenze TESCOMA President 909010.00

Pákový kávovar TESCOMA President je ideální volbou pro všechny milovníky kávy, kteří si chtějí vychutnat dokonalou chuť a aroma kávy přímo ve svém domově. Tento kávovar je určen pro přípravu mleté kávy a nabízí možnost přípravy různých druhů kávových nápojů - od silného espressa, přes cappuccino, latte a latte macchiato až po čaj. Kávovar je vybaven tlakovým čerpadlem o výkonu 19 barů, což…

ANGELIKA VÁGNEROVÁ18. června 2025

Kávu udělá výbornou, pěkný vzhled, jednoduchá manipulace. S tryskou se to musí trochu nacvičit, ale po pár latte není problém

Když chci dvojité espresso tak u druhého mi to stříká z páky všude okolo. Podle chuti si dávám odměrku a čtvrt a také mi to z páky stříká okolo. U předešlého kávovaru, který byl levnější mi to nedělalo

marcela.franclova26. prosince 2023

lehce ovladatelný, nenáročný na údržbu, skvělá káva

ali3sk9. prosince 2023

Velikost, tvar, výška páky...

Staré pákové espreso zanechalo v páce úplně suchý koláč, který se celý vyklepl. U tohoto espresa koláč není ani zdaleka, zůstává v něm mnoho vody a někdy se do hrnečku dostane hrubé mletá káva, zřejmě plavala na povrchu. Asi malý tlak.

Registrovaný uživatel29. října 2023

Pěkný design, udrzba

Nelze nastavit vyšší objem vody na lungo, pokud zvolíte 2 kávy,velikost každé je ristreto