Recenze Tescoma jídlonosič Freshbox se 3 dózami 1,5 l bordeaux

V jídlonosiči Freshbox přenesete pohodlně svačinu nebo oběd do školy a do zaměstnání i občerstvení na pláž nebo na piknik. Pokrmy přenášené v jídlonosiči Freshbox vydrží dlouho horké nebo studené. Pokrmy přenášené v jídlonosiči Freshbox jsou uloženy ve třech kulatých dózách. Dózy mají vodotěsný uzávěr se silikonovým těsněním, přenášené pokrmy z dóz nevytékají.

mat24. března 2026

Vzhledem k víčkám na každé misce se nevyleje ani polévka, když je miska s ní plná. Jídlo se udrží v pouzdře déle teplé. Celkem stabilní i při převozu autem. Plast zřejmě kvalitní - zatím se nepoškrábal. Lze mýt v myčce a nespotřebované jídlo uložit rovnou v miskách do lednice. Design. Máme i nerez, ale tento jídlonosič je ve všem lepší.

Můžeme jen doporučit. Zkusili jsme různé jídlonosiče. Tento nám zatím přijde i za tu cenu nejlepší. Záruka je 5 let, tak doufáme, že po tu dobu vydrží i plastové patky uzávěrů víček.

sibegr16. března 2026

Udržuje jídlo teplé. Velice pěkný vzhled. Jsem nadmíru spokojená.

Nedá se nic vytknout.

Mohu jen doporučit.

provlast29. ledna 2026

Misky jsou z plastu.

pavelpatak18. března 2024

Šikovné, ale škoda, že není z nerezu

není z nerezu - to by bylo jistě zdravější než plastové nádoby

Registrovaný uživatel14. listopadu 2023

dózy dobře těsní a obal dobře izoluje