Zvlhčovač vzduchu Recenze TESCOMA Fancy Home 4,6 l

Recenze TESCOMA Fancy Home 4,6 l

Ultrasonický zvlhčovač vzduchu TESCOMA Fancy Home tvoří studenou vodní páru a zvyšuje účinně vlhkost vzduchu v interiérech. Je ideální jak pro zvlhčení vzduchu bez vůně, tak pro používání při aromaterapiích s esenciálními oleji Fancy Home. Ultrasonický zvlhčovač vzduchu Fancy Home Zen má 4 nastavitelné stupně intenzity tvoření páry, časovač pro 2, 4, 6 nebo 8 hodin provozu, úsporný noční režim…

Nikola Růžičkov3. března 2025

Po měsíci fungování mi vytápí byt. Všude voda. Nedá se naplnit vodou. Jakmile ho naplním přestane tvořit páru a pak všude protéká. Jsem zklamáná

simkovagabina5. února 2025

Fungoval skvěle asi 2 měsíce Super plnění horem Velká nádoba a výdrž

po 2 měscích jsem měla ráno potopu v pokoji, voda vytekla spodem, teď se bojím znovu zapnout

poohlédnu se po jiném

ingjirikriz26. prosince 2024

přiměřená cena

hodí se na místo v moderním interiéru, do starších je jako pěst na oko . Přitom u nás je nejen ve starších interiérech běžně otevřená knihovna, která doslova saje vlhkost ze vzduchu a tak je tedy potřebné ji doplnit.

Zatím je vše funkční, doufám, že to tak vydrží i po záruční době.

jaroliml3. prosince 2024

Dárek