Recenze TESCOMA Della Casa forma na knedlíky

Recenze TESCOMA Della Casa forma na knedlíky

Cesta k nadýchaným domácím knedlíkům je díky jejich snadné a rychlé přípravě ve formě Della casa znovu otevřená. V unikátní formě na knedlíky Della casa připravíte snadno a rychle domácí houskové a bramborové knedlíky vařené v páře nebo v mikrovlnné troubě. Knedlíky připravované ve formě Della casa se nerozvaří, díky praktické vysouvací lopatce s ryskami je po uvaření z formy pohodlně…

Jaroslava18. února 2024

Zatím jsem zkusila pouze 2x a výsledek byl skvělý. Už několik let jsem domácí knedlíky nedělala a kupovali jsme hotové. S formou Della Casa jsem tomu opět přišla na chuť. Mohu dle libosti ochutit, přidat bylinky apod. Koupila jsem i mámě a je spokojená.

jvostrejz8. února 2024

jednoduchá manipulace

zlatka.nepustilova4. února 2024

Vařit bramborové knedlíky 45 minut? Praktičtější jsou pro mě hrnky. Už bych si formu nekoupila.

Registrovaný uživatel2. ledna 2024

Nemusí se vymašťovat a nemusím si špinit hrníčky. Na množství 4 hrníčků stačí tyto 2 formy.

karel.cepera1. prosince 2023

Jednoduchost a kvalita.

Registrovaný uživatel16. října 2023

Docela šikovná formička na vlnění knedlíků v mikrovlnce, pěkně kulaté knedlíky se z ní snadno vytáhnou, velikost knedlíku je cca 1 porce. Bylo by dobré mít jich několik a "vlnit" současně víc porcí.

Užitečná drobnost :-)

Registrovaný uživatel30. září 2023

Mám už vyzkoušeno, potřebovala jsem doplnit počet forem pro větší rodinu. Knedlíky nejsou oslizlé jako někdy přímo z vody.. Používám vždy, když ptřebuji uvařit knedlíky.

Registrovaný uživatel22. září 2023

funkční, skladný,omyvatelný Když vařím knedlíky!