Recenze TESCOMA Bio Exclusive+ 701704.00

Sbíhají se vám sliny na šťavnaté dušené hovězí, podávané s brambory plné chuti nebo výtečnou nadýchanou rýží, nebo dáte přednost v mžiku připravené poctivé polévce ze zeleniny a kostí? Tyto a ostatní vařené a dušené pochoutky za vás rychle a bezpečně uvaří takový hrnec Bio Exclusive+, který umožňuje vaření při nízkém či vysokém tlaku a tím i šetrnou úpravu potravin.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Tlakový hrnec Tescoma je podle recenzí velmi odolný a kvalitně zpracovaný, vhodný pro časté použití. Uživatelé oceňují rychlost vaření a trvanlivost těsnění, ale upozorňují na nutnost pečlivého upevnění těsnění. Někteří zmiňují vyšší cenu, která je však vyvážena kvalitou a úsporou času i energií.

• Dlouhodobá odolnost a trvanlivost
  • Rychlé vaření
  • Kvalitní zpracování
  • Vhodný i pro každodenní použití
  • Dobře těsní při správném upevnění
  • Nutnost pečlivého upevnění těsnění
  • Vyšší cena
  • Omezená dostupnost servisních středisek
  • U některých kusů uniká pára i mimo určený otvor

Registrovaný uživatel5. prosince 2025

Ve slevě dobrá cena.

Při vypouštění páry jsem se já i manžel popálili, protože pára uniká nejen otvorem k tomu určeným, ale i skrz tlačítko pro vypouštění páry. Pokličku jsme reklamovali, z Tescomy přišlo, že žádná vada neexistuje. Zklamání s produktem i zákaznickým servisem Tescomy. Chovají se, jako by v téhle branži neexistovala konkurence.

Varianta 6 l
zdena27. dubna 2024

Už mám takový hrnec třetí a nemohu si stěžovat

Francova1111. února 2024

již jednou zakoupený,spokojenost

využívám často k rychlému vaření

Milan Švarc31. prosince 2023

Perfektní a kvalitní hrnce ve všech směrech. Používám 8 let několikrát týdně a v podstatě denně i jako jen hrnec k vaření. Vlastní chybou jsem rozbil jednu z poklic, ale Tescoma je opravdu profesionál i v jednání se zákazníkem. Neskutečně vstřícné jednání a perfektní servis, včetně rychlosti dodání opravené poklice zpět. Nemohu si tyto výrobky Tescomy vynachválit. Opravdu upřímně a vřele doporučuji.

...snad jen cena... I ta se ale díky kvalitě výrobku za něj dát vyplatí. Zvláště pak vzhledem k úspoře času vaření a tak i k úspoře energií při používání tlakového hrnce a tím i peněz. Zkrácením doby vaření v tomto hrnci oproti obyčejnému a chutnosti pokrmů z něj, především pak třeba masa, se toho moc nevyrovná. Takže kvalita za ty peníze stojí.

Skvělá a trvalá kvalita. Při dobrém zacházení a starání se o hrnec, vydrží opravdu dlouho vč. těsnění poklice, které jsem ani za osm let velmi častého používání nemusel měnit. Velmi dobrý i pro běžné vaření jako v obyčejném hrnci, obyčejné poklice k tomu lze od jiných výrobců běžně koupit. Mám tyto tlakové hrnce čtyři v různých objemech litrů a to včetně orig. poklic. Tyto hrnce lze použít i pro perfektní krátkodobé uskladnění v nich uvařených jídel v lednici, a to díky jejich možnosti skvělého uzavření. Těžko najít slova pro více pozitivního hodnocení.

Varianta 7,5 l
jarunkahovorkova8. prosince 2023

Rychle uvařené

Je nutné vždy velmi dobře upevnit těsnění, jinak pára pořád utíká

Registrovaný uživatel25. listopadu 2023

Mám jeden už 8 let , používám 5x do týdne, Super věc

Registrovaný uživatel20. listopadu 2023

Mám tento tlakový hrnec již 10 let a používám ho několikrát týdně a je bez závad. Nový jsem kupovala jako dárek.

Je pouze jedno servisní středisko Tescomy v republice a to ve Zlíně. Nemají ani smluvní servisní střediska. Zatím jsem to nikdy nepotřebovala, jejich výrobky jsou kvalitní, ale to vidím jako nevýhodu.