Policová skříň Recenze Tempo Kondela Maurus MA52 dub sonoma/bílá

Recenze Tempo Kondela Maurus MA52 dub sonoma/bílá

Třídílná policová skříň se dvěma dvířky na levé straně a regálem s pěti poličkami straně pravé. Skříň Maurus je vyrobena v odstínu dub sonoma světlý a dvířka jsou v bílé barvě. Za dvířky se nacházejí poličky.

Jitka14. ledna 2024

Na pohled vypadá hezky.

Otřesné provedení skříně. Po smontování velmi nestabilní, až nebezpečná. Pokud by přítel nesvedl upravit, tak vhodná tak "do kamen". Poličky měli být určeny na knížky, ale raději jsem je tam nedala.

Registrovaný uživatel2. října 2023

Hezká skříň s rozměry, které jsem potřeboval. Šikovné řešení polic i dveří.

Nemá podstavec. V balení nebyl montážní návod, což je u tak složité konstrukce docela závažné. Kdo nemá zkušenosti s podobným nábytkem, tak to dohromady nedá!

Výstupní kontrola by měla být důslednější! Výrobce by mohl být štědřejší a přiložit některé součástky navíc - např. zajišťovací otočné pojistky někdy prasknou, malinké šroubky zapadnou někam a pak chybí.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

Splnila účel..

Přišla poškozená... Nutnost vyměřovat pár vrutů..

Registrovaný uživatel10. února 2022

Pevná konstrukce Pěkný design Dobré rozložení prostoru, rozměry mi sedí Zrobim tam eště tyč na věšáky dovnitř

Spojovací police, která drží bočnice, je druhá odshora. Radši bych místo ní měl úzký prostor pro košile na věšáku. Vyřešeno otočením skříně hore nohama. Aj by se volitelně mohly dávat dvérka na úzkou část Za úchytky se divně otevírá, úchytky jsou shitózní kvality Úzké police jsou vzadu velmi těsné, musel jsem je tam nabouchat pěstí a vepředu mají asi 2,5mm mezeru

Registrovaný uživatel15. ledna 2022

Super skříň, rozměr který nám skvělé padl do místa které jsme potřebovali zaplnit. Dobré zpracování.

Ocenila bych univerzálnější umístění dvířek, které by lépe dovolovalo umístění vpravo či vlevo.

Určitě doporučuji.

Registrovaný uživatel23. prosince 2021

vhodné uspořádání uzavřené a otevřené části produktu, podle přiloženého plánku lze dobře sestavit, spojovací materiál komplet-nic nechybělo, krátká dodací lhůta výrobce i dopravce, vhodný produkt pro každodenní užití