Vyhovující velikost, takže vůbec nepřekáží. Velmi dobrá manipulace. Výška také vyhovující. Lehounce jezdí. Babička si tento stolek velmi chválí.
Stolek, obzvlášť starším lidem, kteří si již nic nepřenesou, doporučuji.

Stolek, obzvlášť starším lidem, kteří si již nic nepřenesou, doporučuji.
Potřeba tohoto produktu v bytě. Vyhovující tvar, konstrukce, materiál.
Nedostatky v kvalitě svárů, nezačištěné, /zbytky svářecího drátu/.Nevhodný rozměr kovového závěsného plechu. Nevyjímatelný. Povrchová úprava vcelku vyhovující.
Pro běžné používání výrobek vyhovující, lze posoudit až po delší době.
Koupila jsem ho pro maminku. Má fr.hole a špatně se jí přenáší jídlo. Moc si ho chválí.
Jsem ráda, že mamince vyhovuje a ještě moc dobře vypadá.
Je akorát. Otočí se na fleku. Vyhovuje mi velikostí že nikde nezavazí.
Dobré že ty plechy lze snadno vytáhnout takže kdo je tam nepotřebuje tak nebudou zavazet.
Dolů se vleze kbelík, což mi vyhovuje na odvoz.
Snad jen povrchová úprava horní desky mohla být neklouzavá.
Brzdy na kolečkách občas nechtě zabrzdím botou,ale on jede i s brzdou, tak nehrozí havárie.
V celku jde o kvalitní výrobek. Časem uvidíme jak dlouho vydrží spoje a hlavně kolečka. Mají nestandardní trn oproti náhradním na trhu.
používám často nejen k servírování
Jednoduché složení, prostorný
splnil požadavky
pro šikovné ruce na sestavení
za tu cenu dobrý