Dětský pokoj Recenze TEGA Baby Multifun stůl + židlička

Recenze TEGA Baby Multifun stůl + židlička

Dětská sada Multifun se skládá ze stolečku a židličky, jejichž praktičnost osloví každé dítě. Jedna strana pracovní desky má povrh připravený pro stavění kostek stavebnice Lego a po otočení získáte prostor pro psaní i kreslení. Sundáním desky vzniká úložný prostor na hračky, psací potřeby, nebo si do něho může dítě nalít vodu či nasypat písek a zábava pokračuje dál. Sada je určená na vnitřní i…

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Je to opravdu paradni stolecek. Pevna konstrukce, krasne barvy, spousta ulozneho prostoru.. uvnitr otvor i v lete na slunecnik.. Jinak super je i oboustranna dezka na staveni lega. Detem se moc libi.

Zadne zapory ,koupi rozhodne doporucuji..

Varianta Multicolor
Registrovaný uživatel22. června 2021

pro barevnou veselou kombinaci pro možnost používat doma i na zahradě nohy umožňují použití i na trávě a umožňují i lehké opření rodičům při hraní multifunkční deska

Varianta Multicolor
Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Stoleček má více využití, na židličce se dobře sedí, jednoroční synovec pěkně sám u stolečku sedí, zatím obrovská spokojenost, Lego jsme zatím nezkoušeli skládat na stolečku, ale po oddělání horní desky si malý do stolečku nacházel kostky a hrál si s nimi, vypadá stoleček moc pěkně a za tu cenu se dá, koupi doporučuji, zboží přišlo celkem rychle a dobře zabalené

Mohly by být v ceně dvě židličky, zápory moc zatím jsem nenašla, i když by mohly být předvrtány díry na šroubky, jsou jen nakreslená kolečka kde si to má člověk vyvrtat

Varianta šedá
Registrovaný uživatel10. března 2021

Krásné, barevné, snadno složí jeden člověk. A rychlost dodání je taky super.

Jsme nadšení

Varianta multicolor