Recenze Tefal VC145130

Parní hrnec nesmí chybět v žádné domácí kuchyni. Společnost Tefal patří mezi přední výrobce kuchyňských spotřebičů, volbou parního hrnce od této značky proto sázíte na osvědčenou klasiku. Zařízení disponuje velkým objemem 6 litrů, hodí se proto i do větších rodin, kde je potřeba vařit velké porce, aby si každý mohl naplno pochutnat. Abyste nemuseli hrnec neustále hlídat, lze aktivovat časovač.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Parní hrnec Tefal VC145130 je chválený za kvalitní nerezové nádoby a snadné mytí. Většina uživatelů oceňuje jeho spolehlivost a zdravý způsob vaření. Jedinou častější výtkou je malá miska na rýži, ale celkově produkt splňuje očekávání a je vhodný pro každodenní použití.

• Kvalitní nerezové nádoby
  • Snadné mytí
  • Kvalitní provedení
  • Zdravé vaření bez omastku
  • Spolehlivý výkon
  • Malá miska na rýži
  • Nelze použít jen jednu nádobu bez pokličky na první patro

Registrovaný uživatel26. září 2023

nerezové nádoby snadné mytí kvalitní provedení

překvapilo mě, že nelze k vaření použít jen jednu nádobu, na první patro nepasuje poklička, ale na funkci to vliv nemá :-)

doporučuji, jsem s novým pomocníkem velmi spokojena

Registrovaný uživatel19. března 2022

Mám už třetí parní hrnec.Nádoby z plastu a popraskaly.Konečně tento hrnec má nádoby nerezové a je fajn.Jsem s ním spokojená a je fajn, že jdou dokoupit náhradní nádoby atd..

Brala bych větší mísu na rýži,ale mám větší z toho starého parního hrnce

Registrovaný uživatel28. února 2022

Celkem spokojeni.

Mala plastova nadoba na vareni ryze.

Registrovaný uživatel22. února 2022

zatím vše bez problémů.

Registrovaný uživatel19. února 2021

Je to můj druhý hrnec od Tefalu a nemá chybu. Hlavně nerezové nádoby. Plastové se rychle opotřebí - popraskají.

OK. Bez chyb-

Registrovaný uživatel27. ledna 2021

nerezové koše

malá miska na rýži

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

Bez námitek, dělá co má, kvalitní provedení

Lze doporučit

Registrovaný uživatel19. května 2018

Zdravotní problém, vše bez omastku a všechno najednou ! Jídlo mě moc chutná! Dvakrát v tydnu určitě používám.