Žehlička Recenze Tefal TurboPro FV5645E0

Recenze Tefal TurboPro FV5645E0

Ergonomická napařovací žehlička Tefal zaujme na první pohled svým zdařilým designem, který usnadňuje používání a zajišťuje, že máte veškeré ovládací prvky na dosah. Rukojeť žehličky je v horní části pogumována, což umožňuje komfortní a pevný úchop i při delším žehlení. Potěší také zpevněná koncovka kabelu, která kromě zvýšení jeho odolnosti také zabraňuje tomu, aby se vám při práci pletl pod…

4 recenze

Registrovaný uživatel15. května 2022

Lehká do ruky. Dobře se s ní žehlí.

Uvítala bych delší kabel.

Ale jinak super žehlička.

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Tuto žehličku jsem zvolila díky uvedeným technickým parametrům s představou, že bude skvělá, zaručeně lepší, než naše původní žehlička. Co mohu vypíchnout je nádržka na vodu, která je dostatečně veliká a s dobrým přístupem pro dolévání.

Skoro vůbec nenapařuje, strašně krčí látku. Abych něco vyžehlila, musím neustále držet čudlík pod rukojetí a mít žehličku zapnutou na max. teplotu. Poté skutečně mám pocit, že žehlí jako moje předchozí žehlička.

Pokud bych tuto žehličku před koupí vyzkoušela, tak bych ji určitě nekoupila.

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

Váha přesně do ruky