Tlakový hrnec Recenze Tefal Secure 5 Neo P2530756 6 l

Recenze Tefal Secure 5 Neo P2530756 6 l

Kvalitní tlakový hrnec o objemu 6 l z nerezové oceli, s třívrstvým sendvičovým dnem a inovativním uzavíracím systémem, určený pro všechny typy varných desek. Bohatá bezpečnostní výbava pro bohatost chutí, to je tlakový hrnec značky Tefal Secure 5 Neo 6 l z kvalitní nerezové oceli, s třívrstvým sendvičovým dnem, zajišťující dokonalé rozložení tepla a 5 pojistkami pro bezpečné použití. Nádobí i…

alex25. února 2024

Lehký, kvalitní provedení, snadná manipulace, lze dokoupit náhradní těsnění, dobře se čistí

Osobně doporučuji

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

po objednavce kterou jsme mely obdrzet v urcity cas . jsme nic nedostaly -nic nam nebylo doruceno . sms mam uschovanou v mobilu pro pripad dokazani , mely nam privezt zbozi mezi 12.hod a 15.hod , neze nikdo neprijel ani nezavolal, ani nenapsal . v 16.hod mi napsaly ze jsem si zbozi pry neprevzal , zpetne se dovolat okamzite je nemozne samozrejmne telefony se nezvedaji , spolecnost by mela uvazit s kym ma smlouvu na dorucovani jelikoz dorucovaci sluzba si dela co chce

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Občas se špatně uzavírá

Můžu doporučit.

Registrovaný uživatel20. prosince 2022

Jednoduchý a účelný, žádné zbytečné funkce

Registrovaný uživatel7. prosince 2022

TEfal ověřená značka na nádobí 5 bezpečnostních prvků proti výbuchu Používám denodenně - šetří mi čas v kuchyni

Registrovaný uživatel5. prosince 2022

Doporučuji nákup, vše na jedničku.