Produkt splňuje všechna očekávání (pořízen jako dárek), má bohaté příslušenství, kvalitní konstrukci a dostatečná výkon.
Skvělý poměr kvalita/cena a bohaté příslušenství

Skvělý poměr kvalita/cena a bohaté příslušenství
Design, rychlost šlehání, planetární systém míchání a mísení, kvalitní mlýnek na maso, velikost robota, je lehčí, snadné ovládání
Můžu ho doporučit
tento robot máme v práci a výborně funguje
dobrá cena !
skvělá udržba
mohu jen doporučit i začátečníkům :-)
hezký vzhled
pevně drží na lince díky přísavkám
lehký
skladný
hodně funkcí
kryt proti stříkání tekutin
jednoduché ovládání
Perfektní robot do každé domácnosti za velice dobrou cenu. Doporučuji, já jsem s ním velice spokojená a to peču a vařím denně.
Příjemný vzhled
Skvělý pomocník na přípravu jakéhokoli těsta
Snadná manipulace a údržba
Výborná kvalita
Robot na který nedám dopustit. Mám děti, tak připravuji často těsto na pizzu nebo koláče. Těsto je během chvilky krásně rovnoměrně propracované a hladké. Bílky do nádivky či na koláče během chvilky vyšlehá do tuha. Také často využívám mlýnek na maso, co mám tento robot, mleté nekupuji. Jsem spokojena, doporučuji
snadné ovládání
mnoho funkcí
rychlost
je hezký
multifunkční, výkonný, snadné ovládání, krásný design, super příslušenství
Je skvělý, jsem s ním spokojená.
Bezvadný pomocník do kuchyně i pro začínající kuchařku
Funkce planetární pohyb pro míchání a hnětení
Kompaktní tvar a červená barva
4 rychlosti
Sada na těsto
Nádoba 4 litry
Dobré a praktické příslušenství
mlýnek na maso je kvalitní
Je to můj oblíbený robot, snadné ovládání, nic složitého, funguje a pracuje na jedničku
kuchynsky robot, ktrey muzu doporucit. Dobre prislusenstvi, rychly a spolehlivy, vysoky vykon. Je super pro testa a peceni.
Dobry kuchynsky robot, muzu doporucit, mam dobrou zkusenost
Líbí se mi vzhledově, je kompaktní, dobře se s ním manipuluje. Má široké příslušenství. Zajímavé je "čelní ovládání". Se zpracováním těsta - i hustší konzistence - nemá problém. Hodí se určitě do každé kuchyně.
Nenašla jsem, snad jen že pro větší množství těsta by byla miska nedostatečná, ale těsto se dá rozdělit.
Za mě skvělý a krásný robot, velká pomoc v kuchyni!
Vysoký výkon, všestranné využití, hezký design, mnoho funkcí, snadná manipulace, výborně vypracuje těsto, snadná údržba, tichý, cena odpovídá kvalitě
Velká spokojenost. Ulehčí spoustu práce.
Výkonný, spolehlivý, krásný design - ozdoba kuchyně, snadné čištění.
Dobrý pomocník, snadná obsluha. Tichý chod
Jsem s nim naprosto spokojena, rychle sleha, ma sadu na hneteni kynuteho testa, coz velmi ocenuji. Dobre se ovlada, je vykonny.