Recenze Tefal Ponza 1,9 l

Termo konvice Tefal Ponza o objemu 1,9 litru se vám bude hodit pro servírování nápojů pro větší skupinu lidí. Je moderní a elegantní a svým výrazným designem jistě zaujme. Má vyjímatelný odkapávací zásobník a ergonomickou rukojeť. Díky výborné izolaci dokáže udržet nápoje teplé až 12 hodin a chlazené až 24 hodin.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Termoska Tefal Ponza 1,9 l má smíšené recenze – většina chválí její design a schopnost udržet teplé nápoje, ale objevují se závažné stížnosti na nebezpečné rozpadnutí skleněné části. Kupující by měl zvážit riziko poškození a ohrožení při manipulaci s termoskou.

• Dlouho udrží teplé nápoje
  • Pěkný design
  • Kvalitní zpracování
  • Rychle čepuje
  • Hezká a funkční termoska
  • Vnitřní skleněná část explodovala při nalévání vody
  • Rozpadla se dávkovací hlava nebo zobáček
  • Po explozi zůstaly ostré střípky v kuchyni
  • Nebezpečnost při manipulaci

kosticka7425. února 2026

Krásná

ruzena.markvartova28. prosince 2025

Krásný dizajn

dedaburi14. února 2025

Udrží jistě teplé tekutiny do druhého dne

Registrovaný uživatel29. ledna 2025

Rychle čepuje, kvalitní zpracování.

Varianta šedá
Tony24. ledna 2025

hezká a skvělá termoska

Monika Kocúrová13. září 2023

Pokud funguje je krásná vydrží teplý čaj opravdu dlouho.

Ale jak psal pán a to ji před naléváním vyplachuji.Dostavila se taková rána exploze že jsem odskočila jak jsem se lekla.A teď ty střípky byly všude jako cukr jemný prach.A to mě mrzí protože ji používame s výměnami za nové většinou se rozbije dávkovací hlava nevo zobáček na dávkování.

Bohužel musíme si ji zakoupit znovu , protože máme takovou práci a hodně ten čaj pijeme.A v zimě nejvíce.Ty nerezové jsme měli také ale vůbec neudrží teplo.

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

pěkný design, vše funguje jak má

Registrovaný uživatel28. dubna 2022

Jediným kladem je odkapávací nádobka. Bohužel tento klad mnohonásobně přebije nebezpečnost tohoto výrobku viz. zápory.

Po zhruba týdenním používání nastala doslova exploze vnitřní skleněné části. Došlo k tomu při nalévání vody do konvice. Sklo explodovalo a jeho maličkaté částečky vylétly ven po celé kuchyni. Měli jsme velké štěstí, že nikoho nezasáhly, jelikož spoušť byla na kuchyňské lince i na zemi. Tento výrobek shledávám vysoce nebezpečný a doporučuji Tefalu stáhnout z prodeje. Ani nechci domýšlet, co by se stalo, kdyby u tohoto incidentu byla přítomná moje dvouletá dcera.

V žádném případě nedoporučuji a apeluji na stažení tohoto výrobku z prodeje z důvodu nebezpečnosti a ohrožení zdraví.

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

Velká a dlouho udrží teplé nápoje.