Recenze Tefal Ingenio skleněná poklice

Poklice Ingenio mají sklopné rukojeti, díky čemuž lze snadno stohovat jednu na druhou. Uložení je tak snadné a prostorově nenáročné. Poklice jsou vybaveny po okraji silikonovým kroužkem, který slouží jako ochrana v případě pádu pokličky na zem či jiného možného poškození. Je kompatibilní s hrnci a pánvemi řady Ingenio.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Tefal Ingenio skleněná poklice je podle recenzí vysoce kvalitní a praktický produkt s promyšleným designem. Uživatelé oceňují její přesné sednutí, skladnost a ergonomické prvky, které usnadňují manipulaci. Vyšší cena je vyvážena dlouhou životností a kvalitou materiálu.

• Dobře sedí na hrnce a pánve
  • Skladné a stohovatelné
  • Kvalitní zpracování
  • Ergonomický design s gumovou ochranou
  • Praktické výřezy pro odvětrání
  • Vyšší cena

honza.havlik17. července 2026

Myslím si, že úplně každý nejvíce ocení stohovatelnost tohoto výrobku v různých rozměrech a rovněž to , že se Vám nedřou o sebe a neviklají v úložné skříňce. Kvalitní gumová ochrana a dotekem modifikovatelná úchopná madla/ouška společně s ergonomií výřezů pro odvětrání, dává tomuto výrobku punc dokonalosti. Jako chlap, který si vaří sám, jsem lepší praktické poklice neviděl. Mám jich celkem 5 různých velikostí.

Naprosto perfektní výrobek, který je svou ergonomií doveden k dokonalosti.

paulusz10. března 2026

Jsme spokojeni

Registrovaný uživatel1. září 2024

Kvalitní nádobí

Varianta 16 cm
Registrovaný uživatel23. ledna 2023

Poklice máme už na hrnce; díky dobré zkušenosti jsme dokoupili na pánve. Skvěle sedí, jsou skladné a není potřeba chňapek

Vyšší cena, kterou vyvažuje kvalita.

Produkt doporučuji.

Registrovaný uživatel18. července 2021

Výborné nádobí

Varianta 28 cm
Registrovaný uživatel5. června 2021

stejně jak velikost 24 cm

Varianta 18 cm
Registrovaný uživatel5. června 2021

dobře sedí a líbí se mi nožičky