Recenze Tefal Glass KI772D38

Rychlovarná konvice ve skleněném provedení o objemu 1,7 litru s příkonem 2200 W. Tefal Glass disponuje otočnou základnou, velkým otvorem pro snadné plnění a odvápňovacím filtrem. Jistě potěší i světelný indikátor s automatickým vypínáním pro pohodlnou obsluhu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Konvice je chválena za rychlé vaření, ergonomický design a viditelnou hladinu vody. Většina uživatelů oceňuje její vzhled a funkčnost, ale ojediněle se objevuje stížnost na krátkou životnost. Celkově se jeví jako spolehlivá volba pro každodenní použití.

• Rychlé vaření
  • Dobře se drží, ergonomické držadlo
  • Vynikající design
  • Dobrá cena
  • Viditelná hladina vody
  • Po 6 měsících přestala fungovat

Registrovaný uživatel2. dubna 2023

Opakovaně kupuju tento typ a jsem s ním maximálně spokojený.

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

po 6 měsících přestala fungovat

Registrovaný uživatel27. dubna 2022

Většina částí konvice z kovu nebo skla, vidím dobře, kolik je v konvici vody, předchozí Tefal (podobný typ) vydržela 3 roky, což nám po předchozích zkušenostech přijde dobré.

Registrovaný uživatel15. května 2021

Konvici jsme si vybrali proto, že je dobře vidět hladina vody a pro její vzhled. Konev se snadno otevírá i spouští.

Registrovaný uživatel2. května 2021

Vynikající design Dobrá cena

Registrovaný uživatel10. dubna 2021

pěkná, rychlá a tichá konvice

doporučuji koupit.

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Jednak dávám přednost této značce a navíc mi plně vyhovuje držadlo konvice, dobře se drží , je přizpůsobené pro drobnější ruce a není robusní jako u některých podobných konvic. Konvici používám několikrát denně(cca 4x).

zatím žádný nemám

naprosto vyhovující