Recenze Tefal Duetto+ G732SC55 12 ks

Pokročilá 12dílná sada hrnců Tefal G732SC55 Duetto+ a pánve je vhodná pro přípravu všech druhů pokrmů. Je vyrobena z vysoce nepřilnavé nerezové oceli s 3 vrstvým dnem. Hrnce jsou vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukčních.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Sada nádobí Tefal Duetto+ G732SC55 je chválena pro kvalitní zpracování, praktické poklice a vhodnost pro indukční desky. Uživatelé oceňují rychlé a efektivní vaření i snadnou údržbu. Někteří však zmiňují drobné nevýhody jako zahřívání úchytky poklice nebo vznik fleků po mytí v myčce.

• Kvalitní provedení a odolnost
  • Poklice s funkcí zcezení
  • Vhodné pro indukční desky
  • Snadná údržba a čištění
  • Rychlé a efektivní vaření
  • Poklice mají široký okraj kvůli zcezení
  • Drhnutí pánví po indukční desce s nerovným povrchem
  • Vznik fleků na dně hrnce po umytí v myčce
  • Zahřívání úchytky na poklici při delším vaření

rejmac24. února 2026

Nepřipaluje se na tom nádobí nic.

Je to perfektní.

ivababkova13. února 2026

rychlé vaření, super poklice ty jsou i u rendlíků, super se sada skládá do sebe

jitule.matysova15. prosince 2025

Perfektní nádobí, jsem s ním opravdu spokojená, údržba je snadná, vaří se v něm příjemně, a je pěkně skladné, dobře jsem koupila

Registrovaný uživatel2. prosince 2021

Objednané zboží stále nedošlo,,je zaplacené víc jak měsíc a stále nic,začínám to řešit,velké zklamání

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Hrnce krásně drží na indukci, pokud si pokrm pohlídam nepřipálí se . Vaření je rychlé ale to je spíš indukční deskou. Pánve jsou boží nepřipálí se moc dobře se mi s nimi vaří.

Po umytí v myčce se udělali fleky na dně hrnce na funkčnost to vliv nemá, ale už to nevypadá pěkně nově. Při delším vaření se zahřeje i úchytka na poklici, dá se na to ale zviknout.

S nádobím jsem velice spokojená Pro moje opravdu dlouhé rozhodování co koupit, jsem se rozhodla myslím správně a pro moje vaření mi to vyhovuje.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Vaření jde samo, dobře se meje.

Vynikající značka.

Registrovaný uživatel17. října 2021

Skvělá technologie pro indukční desky, pánve se nepřipalují a snad ani olej na nich. Hrnce mají šikovné pokličky s dírkami na slévání vody a odvětrávání a přesto, že nemají držadla žádnou tepelnou ochranu, nejsou při vaření horká.

Protože na varné desce máme spoustu miniaturních bílých teček v místě varných zón a pánve jsou zespodu dělené a ne hladké, tak to při pohybu pánve po desce trochu drhne, ale škrábance zatím žádné.

Přešli jsme z klasické varné desky na indukci a nedá se to vůbec srovnat, s indukcí je to mnohem rychlejší a čistší vaření.

Registrovaný uživatel25. září 2021

cena značka Tefal

zatím o nich nevím

Registrovaný uživatel22. září 2021

Rysky objemu Poklice umožňují zcezení Kvalitní provedení

Poklice mají kvůli možnosti zcezení hodně široký okraj

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Byla jsem zvědavá jaká je to kvalita.

Jsem mile překvapenná

Registrovaný uživatel27. července 2021

Lehké, kvalitní hrnce. Na první pohled bych si asi nevybrala jejich design, ale jsou vážně účelné a příjemně se s nimi pracuje. Pánvičky mají napevno rukojeď, velmi oceňujeme, že se nám nic nepovoluje. Nemohli jsme si vybrat lépe.