Objednané zboží stále nedošlo,,je zaplacené víc jak měsíc a stále nic,začínám to řešit,velké zklamání

Hrnce krásně drží na indukci, pokud si pokrm pohlídam nepřipálí se . Vaření je rychlé ale to je spíš indukční deskou. Pánve jsou boží nepřipálí se moc dobře se mi s nimi vaří.
Po umytí v myčce se udělali fleky na dně hrnce na funkčnost to vliv nemá, ale už to nevypadá pěkně nově. Při delším vaření se zahřeje i úchytka na poklici, dá se na to ale zviknout.
S nádobím jsem velice spokojená
Pro moje opravdu dlouhé rozhodování co koupit, jsem se rozhodla myslím správně a pro moje vaření mi to vyhovuje.
Vaření jde samo, dobře se meje.
Vynikající značka.
Skvělá technologie pro indukční desky, pánve se nepřipalují a snad ani olej na nich. Hrnce mají šikovné pokličky s dírkami na slévání vody a odvětrávání a přesto, že nemají držadla žádnou tepelnou ochranu, nejsou při vaření horká.
Protože na varné desce máme spoustu miniaturních bílých teček v místě varných zón a pánve jsou zespodu dělené a ne hladké, tak to při pohybu pánve po desce trochu drhne, ale škrábance zatím žádné.
Přešli jsme z klasické varné desky na indukci a nedá se to vůbec srovnat, s indukcí je to mnohem rychlejší a čistší vaření.
cena
značka Tefal
zatím o nich nevím
Rysky objemu
Poklice umožňují zcezení
Kvalitní provedení
Poklice mají kvůli možnosti zcezení hodně široký okraj
Byla jsem zvědavá jaká je to kvalita.
Jsem mile překvapenná
Lehké, kvalitní hrnce. Na první pohled bych si asi nevybrala jejich design, ale jsou vážně účelné a příjemně se s nimi pracuje. Pánvičky mají napevno rukojeď, velmi oceňujeme, že se nám nic nepovoluje. Nemohli jsme si vybrat lépe.