fritéza Recenze Tefal Dual Easy Fry & Grill EY905D10

Recenze Tefal Dual Easy Fry & Grill EY905D10

Fritéza Tefal Dual Easy Fry & Grill EY905D10 je multifunkční přístroj, který je vybaven dvěma nádobami, XXL nádobou a běžnou nádobou, které umožňují přípravu dvou různých pokrmů současně. Tato vlastnost je ideální pro přípravu kompletního rodinného jídla jedním tahem. Nádoby mají objem 5,2 litru a 3,1 litru, což je dostatečné pro velké porce jídla. Nádoby jsou vyrobeny z materiálu s nepřilnavým…

Jaroslav Tomeček25. listopadu 2025

velký objem pro přípravu jídla dva oddělené šupliky s možností synchronizace času šuplíky i mřížky se dají umýt v myčce gril a sušička na ovoce a zeleninu hezký design

Naše druhá horkovzdušná fritéza, kterou jsme zakoupili zejména kvůli velikosti a dvěma nezávislým šuplíkům. Zatím jen spokojenost,

Varianta černá
Renata Frolíková (Kloudová)7. července 2024

Dvě oddělené nádoby ,každá se ovládá zvlášť . Využití přípravy jídla pro celou rodinu i pro přípravu jedné porci.Luxusní zlaté hranolky .

Zatim jsem žádné neobjevila

Designovy vzhled, jednoduché ovládání a výborné a zdravé jídlo

jarmila.smazikova16. března 2024

Zaplaceno před měsícem, fritéza ještě není.

Nemohu hodnotit,, nepřišla.

alena.orendasova5526. ledna 2024