Velmi rychlá příprava jídla pro rodinu.
Používáme takřka denně

Velmi rychlá příprava jídla pro rodinu.
Používáme takřka denně
Přístroj Actifry Genius XL 2v1 jsem si vybral hlavně proto, že se mi líbil a má okénko , kde můžu sledovat stav fritovaného pokrmu a tudíž mohu upravit čas fritování. Zatím mám produkt krátce, ale připraví křupavé hranolky, připravoval
jsem také dle přiložené kuchařky obalované filé bylo křupavé a uvnitř šťavnaté
na minimum oleje.
Fritéza je hlučnější.
Zatím jsem spokojen.
Hranolky z domácích brambor jsou naprosto nepřekonatelné. A jen minimum oleje. Celá rodina je nadšená.
Dají se připravit dvě jidla zároveň,jak příloha,tak i maso a to celkem v krátkém časovém úseku.
Nedají se dělat velké kusy jako například cele kuře; zapečené brambory a další.
Není tak multifunkční, jak HF jiné značky, má omezené použití, ale jidlo je z fritézy výborné a rychlé.
Tefal Actifry Genius je opravdu geniální. Večeře pro čtyři osoby bez práce hotová za 35 minut. Jedna nádoba na umytí i bez myčky bez problémů,za mě je tato horkovzdušná fritéza top. Rolls Royce mezi fritézami. Je větších rozměrů,ale i malá kuchyň našla misto pro tohoto luxusního pomocníka.