Olejový radiátor Recenze Teesa TSA8035

Recenze Teesa TSA8035

Pro větší bezpečnost má olejový ohřívač Teesa ochranu proti přehřátí, díky které se v případě nouze vypne. Těleso chladiče vyrobené z kovu a plastu je zárukou spolehlivosti. Na druhé straně, nízká hmotnost a malé rozměry zařízení ve spojení se šikovnou rukojetí a kolečky, což výrazně usnadňuje přepravu topného tělesa ve vaší domácnosti. Rozměry žeber: 100 x 335 mm.

Registrovaný uživatel6. ledna 2026

Lehké a přitom dostatečně bytelné

Registrovaný uživatel1. září 2023

Malé, lehké, docela pěkně a rychle topí. Absence elektronických blbostí, které se rozbijou. Jednoduché ovládání

za jedna

Registrovaný uživatel18. prosince 2022

Chtěl jsem menší radiátor i s menší spotřebou proudu. V současné době, kdy jsou teploty pod nulou, mám radiátor zapnutý trvale, protože při určité teplotě se sám vypíná. Pro vyhřívání menší místnosti je způsobilý.

Radiátor je pro vyhřívání menší místnosti postačující.

Registrovaný uživatel18. října 2021

funguje jak má a to je hlavní ,je to malý radiátor kompaktní do malých prostor

na můj v kus panel vnitřní s elektronikou by mohl být lépe zadělán -lépe izolovany ale asi kvůli tepla je odvzdušněný.