trpím na suché oči,.občas mám pálení.zkoušela jsem rúzné kapky, až jsem se dostala k těmto, jsou pro mě uklidnující, používám mnoho let
v lékárnách nebývají musí se objednat, to mě hodně vadí, lékárnu v místě bydliště nemáme

dobře je snáším a používám dlouhodobě denně
Užívám dlouhodobě a jsem velmi spokojená
Používám léta 2x denně, po laserové oční operaci, lepší než kterékoli jiné umělé slzy
o žádných nevím, vyhovují mi.
příjemné nepálící umělé slzy
užívám dlouhodobě a jsem velmi spokojena
z mého pohledu nejsou
kvalita za nízkou cenu
po laserové operaci očí musím kapat 2x denně, užívám již přes 20 let.
Jediné oční kapky které mi opravdu pomáhají. Při více jak ročním výpadku, díky nekvalitní práci SÚKL, jsem vyzkoušel mnoho jiných, stálo to víc jak 1000Kč a žádné na můj problém nefungovaly.
Jediné které mi pomáhají.
Produkt mi byl před lety doporučen oční lékařkou při suché sliznici oka..Po aplikaci nastává okamžitě úleva a příjemný pocit v oku...Pro mně je důležité, že ho dobře snáším..A používám podle potřeby ....
Pro mne nejlepší poměr cena/výkon.
Kapky užívám dlouhodobě a nejvíce mi vyhovují.
prijemny na uzivanie
som spokojny
Kapky jsou příjemné
používám na doporučení oční lékařky a jsem spokojená