Chytré hodinky Recenze TCL Movetime Family 40 mm Senior černé

Recenze TCL Movetime Family 40 mm Senior černé

Stylové smart hodinky TCL Movetime Family s voděodolnou konstrukcí podle IP65 v černé barvě jsou určeny pro seniory. Pohodlné nošení díky nastavitelnému silikonovému pásku o šířce 40 mm. Vybaveny barevným a dotykovým 1, 3" displejem a konektorem microUSB. S hodinkami můžete fotit a sdílet fotky, posílat i dostávat SMS zprávy, telefonovat přes 4G síť nebo přivolat pomoc přes SOS tlačítko.

2 recenze

marketav13. července 2025

pokud maji sim kartu,jde z nich telefonovat i prijimat

nevydrzi nabite,ani kdyz jsou vypnute

poridila jsem si je,abych kdyz jdu treba do lesa,nebo na vylet.nemusela nosit telefon a mela jsem spojeni s civilizaci.nabila jsem hodinky,abych je mela nachystane,nechala sim kartu nezasunutou a dva dny jsem je nepouzila. odchazim do lesa,vypinam telefon,zasunu sim kartu,dam na ruku a pustim.no ouha,hodinky nic.tak najdu nabijecku,zapojim a nabito 0%.zahodim hodinky,pustim telefon a odchazim.takze k nicemu.to abych se chystala pred kazdym opustenim pozemku tak dve hodiny napred.to mi nevyhovuje.je to jen jedna z nejdulezitejsich veci,co bych potrebovala.a to jsem pomerne zdatna v pouzivani ruznych aplikaci a zarizeni.totalni senior,pro nez jsou urceny to neda.

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Jsem prekvapen kvalitou i zpracovanim. Vse slape..