Televizor Recenze TCL 98" QD-MiniLED (98C8K)

Recenze TCL 98" QD-MiniLED (98C8K)

TCL 98" QD-MiniLED (98C8K) je moderní televize navržená pro náročné uživatele, kteří hledají výjimečný vizuální a zvukový zážitek. Tento model využívá pokročilou technologii QD-Mini LED, která kombinuje vlastnosti QLED a OLED obrazovek. Díky této technologii nabízí vysoký kontrast a široký barevný rozsah, přičemž si zachovává vyšší špičkový jas a delší životnost. Televizor má úhlopříčku 98",…

Serser 1224. srpna 2025

Nevím, ale zatím nějakým zpusobem hraje

Měl jsem oled pět roků, odešla obrazovka. Tak jsem koupil tuto . Je to asi jako když máte BMW a sednete do Felicie. A to jsem asi Felicii urazi...omluva

Za mě, už nikdy více . ani i kdyby byla zadarmo. Se všemi recenzemi zde naprosto souhlasím. Jen za mě to není ani na tu jednu hvězdičku....bohužel min nejde dát, velka škoda

karel.dufekk8. srpna 2025

Těžké hodnotit klady. Snad , zatím hraje

Měl jsem LG osm let. Letos jsem se rozhodl, že půjdu do větší uhlopříčky. Říká se kdo vybírá přebere. Pravda. Četl jsem mnoho recenzí na TCL , krásný obraz, i špičkový obraz. Tak jsem koupil TCL. A zcela na rovinu mohu konstatovat, že osm let stará LG je co do kvality obrazu běžného tv vysílání o třídu jinde. Za mě již nikdy Čínu

Upscaling naprotá tragedie. Procesor v rychlém pohybu nestíhá a to viditelně. Reklama je prevít. TCL 65C8K vám tak dopřeje skutečně prémiový obrazový zážitek- tak toto píšou jestli toto je premiový zážitek, tak starší modely si ani nechci představovat, to musí být pecka

Roman Jansky 324. července 2025

Je to televize

Jestli toto je prémiová řada, tak snad ani nechci vědět, jak fungují ostatní řady

Televize v pohybu vůbec nestíhá , ale brutálně. Upscaling je také dost mizerný. Kdyby toto člověk viděl v obchodě, tak si to v životě nekoupi . Po aktualizaci některé funkce , nefunkční . Podpora Tcl opravdu skvělá

Martin Matoušek23. července 2025

Se všemi recenzemi naprostý souhlas, bohužel za mě ani jedna hvězdička!!!

Slza petr19. července 2025

Cena, v HDR pěkný

V klasickém TV vysílání to je katastrofa. Sport, fotbal nekoukatelný procesor nestíhá??Po atualizaci nejde zapnout režim sport. Co na to soudruzi?? Kde je chyba??? Jak se tohle muže stát u "premiové tv" V Číně klidně i několikrát do roka

Už bych ji nekoupil, jednou a dost

Jaroslav Novák2. července 2025

Na první pohled zaujme zpracování, na činu asi překvapení

Televizi mám měsíc, za tu dobu dvě aktualizace os. Obraz je otřesný, v pohybu snad ještě horší, panel je snad 50 Hz

Za cenovku 48 000 Kč, neskutečně drahý Reklama je previt, ale funguje

Lucka Ma 11121. června 2025

Klady, marně přemýšlím

Obraz je alarmující, zvuk ucházející, ale ten obraz, děs

Za 48000 je to nesmyslně drahý kus. Nevěřila jsem recenzím, velká chyba :-( ani za tu jednu hvězdičku nestoji, snad jen kvuli zvuku....

Petr Jaros15. června 2025

Asi dobrý zvuk a os google

Opravdu předražený Čínský šmejd. obrazově tak odpovídá cenovce kolem 15 000 kč čtyři roky starý model qled samsungu má obraz lepší , zvuk lepší TCL, ale u televize hraje prim obraz a ten je tragický

Prosím berte to jako varování a než si tuto televizi koupíte, tak si tuto recenzi přečtěte víckrát Dát cca 48000 kč za tuto televizi, tak to je lepší ty peníze dát na hezkou dovolenou