cena/výkon. dobré ozvučení

cena/výkon. dobré ozvučení
Mám kratce
Super obraz
Na stěně 4,5 m není přehnaně velká, díváme se z cca 3,5 m a při HD nectvereckuje, 4K vysilani ok, Netflix, max, Skylink, Apple TV, vše ok
Porovnávám se Samsungem 65” asi 5 let starým, designem i provedením tenhle starý Samsung jednoznačně vede. TCL televize za desítky tisíc a ovládání je hnusné obří plastové pádlo (Samsung má malé elegantní kovové ovládání). Samsung je tenounká tv, tcl fakt tenká není, trčí tak divně ze zdi, je od zdi cca 15 cm. Samsung vede i v ovládání tv, vnitřní uspořádání je intuitivní, nebyl nikdy problém cokoli nastavit, nainstalovat, TCL musím hledat v návodu, na netu, je to uživatelsky nepříjemné.
Chtěli jsme velkou tv, mame. Neni to žádná designovka, ovládání jako přepínač je ošklivé, ovládání (nastaveni, programy, proste ty střeva uvnitř) jsou neintuitivní, komplikované, nepřehledné. Obraz ok.