Perfektní televize a rozsah funkcí za velmi dobrou cenu.
Chybí podrobný návod na ovládání televize
Televizor TCL 55C725 si vás získá na první pohled – bezrámečkové kovové provedení ji totiž řadí mezi luxusní kousky. Její chloubou jsou bezesporu prémiové obrazové a zvukové technologie. Co znamená označení QLED TV? Tato technologie nazývaná Quantum Dot má na starosti reprodukce velmi širokých palet barev a 100% barevný objem. O hlubokou černou barvu a vysoký kontrast se stará podsvícený VA panel…
5 | 23x | ||
4 | 13x | ||
3 | 7x | ||
2 | 1x | ||
1 | 3x |
Perfektní televize a rozsah funkcí za velmi dobrou cenu.
Chybí podrobný návod na ovládání televize
Poměr ceny a výkonu
je vinikajici a za niskou cenu
dobrý obraz i zvuk . Za tuto cenu výborná koupě
zatím jsem žádné neobjevil
sleduji denně celé odpoledne a večer a jsem spokojen
Dobře vybavená TV, barvy obrazu super, tenký rámeček.
Zatím jsem na nic nepřišel.
TV mi vyhovovala rozměrem přesně do prostoru co jsem potřeboval, zatím jsem spokojen.
Výkon cena
Složitější ovládání některých funkci
Za uvedenou cenu perfektní výrobek.
Dobre celkove vybaveni.
Nerovnomerny podsvit. Viditelne mlecne zbarveni v dolnich rozich. Rusive v tmavsich scenach.
Za ty prachy ok. Ale pokud je nekdo haklivy na vady v obraze tak nedoporučuji. Je to problem teto řady TCL.
Kvalitní TV
Tati žádné.
.Vyniká kvalitou barev i zvuku.
Zatím jsem žádné nenašel.
Zatím jsem spokojen.
Krásný obraz, a perfektní cena za dobrou kvalitu.
Špatně se šroubují nožičky.
Za tu cenu hodně radosti.
zvuk
za ty peníze, celkem dobrá televize
perfektní obraz-samozřejmě v závislosti na posytovateli signálu, v mém případě O2
skvělá výbava
dva ovladače, jeden chytrý
hlasové ovládání, skvělá konektivita, okamžitě připojí všechna externí zařízení
rychlá odezva
zatím jsem na žádný nepřišel
Za tuto cenu skvělá koupě. Upozorňuji, že v TV sleduji převážně sportovní přenosy a programy našich televizních stanic. Pokud s někdo sleduje filmy přes Netflix, Blue-ray apod. určitě bude lepší připlatit 15 - 20 tisíc a koupit např. Samsung QE..Q90NEO
Dobrá kvalita za rozumnou cenu
kvalitní obraz a zvuk, používání denně
nejde mi naladit satelit "skylink", nenašel jsem návod na nastavení
dobrá koupě a cena
QLED televize předčila mé očekávání.
Kvalitní zboží za rozumnou cenu.
Za ty peníze super kvalita zvuku a obrazu.
Výbava televize ta je právě dost lákavá
Obrazově jsem nic horšího ještě neviděl.Špatné barvy a neustále rozmazaný,nedoostřený obraz,ať štelujete v natavení jak chcete.
Utrpení a bída,už bych do značky TCL nešel.
rychlé menu
dobrý poměr cena/výkon
dvě dálková ovládání
rychlý start
špatně přepočítávaný obraz v nízkém rozlišení
časovač vypnutí televizoru ukrytý hluboko v menu
kvalita hdr vysílání