Perfektní nákup!
Mimořádný obraz, zvuk, design i funkce – to vše je zhmotněno v televizoru TCL 55P617. Obrazovka tohoto televizoru vám zprostředkuje vždy mimořádný obraz při sledování filmů, pořadů, při hraní her i při zobrazování jakéhokoliv jiného obsahu. A co za takto mimořádným obrazem stojí? Jedná se o spojení 4K rozlišení a technologie HDR, právě tyto funkce se starají o živý obraz s bohatými barvami,…
5 | 20x | ||
4 | 6x | ||
3 | 6x | ||
2 | 1x | ||
1 | 3x |
Perfektní nákup!
VelkA
Není istrist obrazu
Pěkná televize s funkcemi které jsou fakt top
Na červeném tlačítku když jsi přehraji pořad nebo seriál neukáže se mi že je přehráno to mi tak trochu vadí
Zvuk je otřesný
Krásný obraz
krásný obraz
jsem velmi spokojen
Televize se zamrazi a musí se ručně vypnout a zapnout. Chystáme se na reklamaci
Cena televize, půlroční bonus programů
Dobrá cena rychlé doručení,ještě jsem vzal malou lednici.spokojenost,bude potřeba i nová mikrovlnka ,Budu řešit u vás.dekuji.Lubo Krist.
Nezdá se mi podání barev a rozlišení. Zkoušel jsem donastavit v menu, ale stále to není ono. Předtím jsem měl Philipse, stejný rozměr a parametry a zdál se mi lepší. Je to ale jen můj laický pohled.
Cenově doporučuji.
- super TV, za super peníze, minule jsem měl LG a v kvalitě obrazu, zpracování vyhrává naplno TCL. Vřele doporučuji.
Rychlé dodani až do domu
Spokojenost s nákupem