Recenze TCL 50" QLED (50C645)

TCL C645 přináší výjimečně ostrý a živý obraz. Kombinuje QLED, 4K HDR Pro a 60 Hz Motion Clarity. Dále využívá filmové formáty jako Dolby Vision HDR a HDR10+ pro pohlcující filmový zážitek. Televize je vhodná i pro hraní her díky funkcím Game Master a FreeSync Premium.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 15 recenzí pomocí Seznam AI

Televizor nabízí kvalitní obraz a dobrý poměr cena/výkon, ale má občasné problémy s plynulostí systému a omezené možnosti přizpůsobení. Pro uživatele, kteří hledají televizi s dobrým obrazem a akceptují drobné nedostatky, je tento model vhodnou volbou.

• Kvalitní obraz s vysokým rozlišením
  • Dobrý poměr cena/výkon
  • Snadná instalace
  • Rychlé reakce a plynulý chod
  • Možnost připojení externích zařízení přes Bluetooth a eARC
  • Občasné zaseknutí systému vyžadující restart
  • Horší kvalita zvuku vestavěných reproduktorů
  • Omezené možnosti přizpůsobení prostředí systému
  • Problémy s načítáním síťového disku
  • Pomalejší odezva při procházení internetu

jirka.danhel4. ledna 2025

Výrobek funguje tak jak má

Jurča17. května 2024

Se vším naprostá spokojenost.

Velmi dobrý produkt a velmi dobrý poměr cena - výkon.

alena.rx25. dubna 2024

Krásný obraz

baryj17. dubna 2024

Vysoká kvalita obrazu možnost přeuspořádat ikony v TV možnost přidat postrádané app (doinstaloval jsem si KODI) použitelný browser = internet, ač dost pomalá odezva ....

nepřišel jsem na to, jak přeprogramovat "rychlá" tlačítka na skutečně používané funkce trochu pomalejší odezva - inu chytrá TV Android po více rychlých povelech občas "vytuhne" a nejde restart = nutný hard reset (odpojit od sítě), neb nejde ani vypnout dálkovým ovladačem

Za celkem přijatelnou cenu dost muziky (a barviček v obraze)

vlktus23. března 2024

pěkný obraz

android systém nerozchodil jsem flešku

aktualizaci systému jsem provedl ihned po instalaci. třetí den se při procházení v menu 2x na čtvrt hodiny zasekla - šedý obraz bez reakce na cokoli. po vytažení ze zásuvky a uvedení do továrního nastavení jsem ji vrátil

ludekveselylv23. března 2024

Hodně muziky za málo peněz

zdenek.fremr1. března 2024

Super obraz. Snadná instalace asuper cena.

pccafe29. února 2024

dobrý průměr

mirda24. ledna 2024

Bluetooth ovladač, snadná instalace, vyborný obraz za danou cenu, možnost vypnout kontrolku pohotovostního režimu. režim eARC funguje dobře a správně probouzí receiver. vše funfuje dle očekávání. televizi používám již týden bez problémů.

horší kvalita zvuku vestavěných reporoduktorů.

Bez Nehody20. ledna 2024

Zatím nejlepší tv co jsme doma měli. Rychlé reakce , Android, Google tv , precizní obraz , vynikající barvy, zvuk napojen na soundbar , Xbox se na ní neseká díky 120Hz obnovovací frekvenci, 4K obraz , HDR a ve spojení zvuku Dolby Atmos vás TV pohltí

Dříve jsme používali LG tv a Samsung , tahle televize strčí obě značky do kapsy!!! Za tyhle kačky naprostá bomba . Aby jste měli kvalitu o zmiňovaných značek, museli by jste si jooo připlatit . Tv TLC můžu jen doporučit, maximální spokojenost

hochman.ales9. ledna 2024

Nenačítá síťový disk

jana4. ledna 2024

pěkný obraz, dobrá cena

hajekpepa6318. prosince 2023

Krásný obraz a vybavení

Nejde upravovat prostředí systému, například přesunovat aplikace, nebo jsem na to nepřišel.

Velmi dobrá a vybavená tv

Registrovaný uživatel13. října 2023

Kvalitní 4 K obraz

Registrovaný uživatel26. září 2023

Skvělý obraz, úžasný zvuk, spousta funkcí, internet..

Momentálně maximální spokojenost..

Varianta 50"