Televizor Recenze TCL 32" LED (32S5400AF)

Recenze TCL 32" LED (32S5400AF)

Bezrámečková chytrá televize TCL 32S5400AF přináší ostrý obraz s živými barvami díky 32" obrazovce s Full HD rozlišením a funkcím jako HDR či Micro Dimming. Operační systém Android TV potom umožňuje přehrávání nepřeberného množství obsahu – kromě televizního vysílání jsou k dispozici aplikace streamovacích platforem a můžete si také zahrát hry, prohlédnout fotografie nebo ovládat chytrou…

Martina19. října 2025

Dobrý obraz, dobrý zvuk, doplňková televize do kuchyně úplně dostačující

Je chybně uvedeno, že televize podporuje aplikaci F1 TV. Na televizi ji nejde nainstalovat. Někdy jsou strašně pomalé reakce

cervenka9923. června 2025

podle mých představ

někdy déle načítá

výkon vs cena, lze doporučit

b.vasatko6. května 2025

Mám 2x..koupil bych zas

bohdanpietrus12. března 2025

Používám na zrcadlení obrazovky z mobilu, TV tuner jsem ještě nepoužil

bardog8. března 2025

- ovladač nereaguje - odezva televize téměř nulová - děti si z toho čekání trhají vlasy na hlavě - mne z toho tečou nervy - investoval jsem do další routeru doufajíc, že to nějak pomůže (mám velký dům) - neustále se koušou programy - Prodávat něco takového já, tak jsem dávno na dlažbě

Je to naprosto na znak Renaultu, nikdo to prosím nekupujte.

postaR17. února 2024

Tento produkt jsem si vybral protože jsem chtěl novou smart TV , ale za , pro mě přijatelnou cenu. Výběr značky byl ale náhodný .Produkt jsem už vyzkoušel a jsem s ním celkem spokojený.

Myslím, že žádné.

Celkově jsem s tímto produktem spokojený.

Registrovaný uživatel16. února 2024

Cena, ale stejně ty televize nevydrží ani 10 let. Jinak jsem relativně spokojen. Spotřeba elektrické energie do 30W, což je super.

Chce to, aby výrobce vylepšil rychlost procesoru. Ty opožděné reakce mě..... Ale co bych chtěl za tu cenu. Také si musíte instalovat aplikace, které přehraji soubory více typů souborů. Základní neprehraje skoro nic.

milena.vosalikova11. února 2024

Složitě se uvádí do provozu.

Koupil bych si jinou!!!

gamechannelone8. února 2024

Funguje, Nízká cena, Slušný obraz Do menšího pokoje ideál

nožičky zbytečně daleko od sebe. Nevejde se proto na užší stolky.

Kamil Bernard9. ledna 2024

Cena 4990,- poměr kvalita, android, Chromecast,pěkný obraz

Zvuk jen 10W,ale pro děti,nebo pro někoho kdo nepotřebuje nic super, naprosto dostačující

Za málo peněz hodně muziky. Dioda o které se zde píše se dá vypnout Nastavení -systém-rozšířené video-led indikátor-vypnout

hochman.ales9. ledna 2024

Nepřehrává všechny formáty Kontrolní dioda dost nepříjemně svítí Trochu se seká, pozdě reaguje

muchajirka1. ledna 2024

Splňuje moje požadavky

mirca.aaa27. prosince 2023

Dobrý obraz i zvuk Připojení na Wi-Fi Přehledné menu a vyhledávání

Registrovaný uživatel21. listopadu 2023

za rozumnou cenu, uvidíme - čínský výrobek přes Polsko...

Registrovaný uživatel19. listopadu 2023

Hezky obraz

Silně svitici kontrolka ve vypnutém stavu.

Registrovaný uživatel12. listopadu 2023

Lehká manipulace, dělá co má

Registrovaný uživatel3. listopadu 2023

Dobrý poměr výkon/cena. Kvalitní obrazovka. Pěkný, čistý a ostrý obraz. Smart aplikace fungují jak mají.

Slabší kvalita zvuku, moc nepomůže ani eqvalizér a různé přednastavené režimy. Trochu zvláštní tvar dálkového ovládání, je úzké a velmi dlouhé. Na ovladači jsou malá tlačítka.

Televizor za slušnou cenu, průměrný uživatel bude spokojen.

Registrovaný uživatel1. října 2023

Za málo peněz solidni TV

Milión funkcí které skoro nikdo nepoužije, ale to je u všech těchto výrobků bohužel normální. Myslím TV všech značek.