Mobilní telefon Recenze TCL 3189 Dual SIM

Recenze TCL 3189 Dual SIM

Mobilní telefon TCL 3189 Dual SIM pohání procesor UMS 9117 A7 pracující na frekvenci 1 GHz. Připojení k internetu zajistí sítě 4G/LTE. Pro komunikaci s dalšími zařízeními je tento model vybaven Bluetooth 5.1. O zobrazení se stará 2,4" TFT LCD barevný displej.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2024

Přístroj mám 3 dny, tudíž není ještě plně vyzkoušen. V každém případě - je to rozumná volba dle základního hlediska, že by z mobilního telefonu mělo jít na prvním místě telefonovat. Tato čínská značka je zřejmě totéž jako Alcatel v posledních letech - má nějaké vylepšení a samozřejmě i nějaké mouchy. Díky absenci operačnígo systému kaois reaguje rychle na stisk tlačítek i menu, lze nastavit vlastní vyzvánění i tón sms (bohužel jen formát ams ! oproti alcatelu), lze nastavit automatické nahrávání všech hovorů. Trochu mám obavy z hlasitosti hovoru z mikrotelefonu - musím ještě ověřit - ale na odolný telefon mi nastavená max. hlasitost připadá poněkud snížená. První dojmy dobré.

Varianta Himalaya Gray
Registrovaný uživatel31. května 2024

Čistý zvuk při telefonování - schová do kapsy všechny vychvalené chytré telefony. Může v tichosti nahrávat hovory, hteré se občas hodí mít nahrané. Dá se vypnout T-9. Baterie mi vydrží asi 14 dní nabitá.

Foťák to je bída, ale kvůli němu jsem si to nekupoval.

Aerolite 7328. prosince 2023

Hezkej, ale na nic.