jednoduchá obsluha i údržba

jednoduchá obsluha i údržba
vyšší tlak se
Káva výborná
nepraktické náročné čistění
Produkt bohužel nedoporučuji. Po několika použitích je celý vnitřní prostor u spařovací jednotky znečištěný od lógru a namleté kávy. A ta se dostane do všech možných záhybů uvnitř kávovaru. Při čistění nepřístupných prostor se dosti navztekáte a stejně důkladně nevyčistíte, začne plesnivět! Zatuchne.
Možnost údržby spařovací jednotky zdá se býti plusem - asi prodlužuje její životnost, ale zde jakoby kávovar nedostatečně "slisuje" kávové pupky , ty se pak rozpadaní a vnitřek kávovaru velmi znečistí. Zkoušeli jsme nastavovat hrubost mletí, množství namleté kávy, ale nic nepomohlo. Zkoušeli jsme reklamovat, ale bohužel se asi naše info a fotky nedostali do německého servisu, páč 2x vrátili s informací že byl kávovar znečištěn, nebo zavápněn, problém ale vyřešen nebyl. Při třetí reklamaci nabídlo Tchibo odvoz a proplacení kávovaru.
Je nám to líto, káva byla výborná, hledáme nový kávovar ...
Lákavá pořizovací cena
Po velmi krátké době používání neustále problémy. Kávovar několikrát na reklamací v Rakousku. Nikdy se mi nepodařilo získat reklamační vyjádření o závadě a to i přes urgenci. Závada vždy údajně odstraněna. Bohužel jen údajně. Ani při třetí reklamaci se mě nepodařilo získat nový přístroj. Po dvou letech peripetií jsem kávovar vyhodil a zakoupil DeLonghi a již bych neměnil.
Z dosavadních zkušeností velmi nekvalitní produkt. Rozhodně nedoporučuji.
Jednoduchý kávovar, menší, kafíčko výborné. Lze nastavit intenzitu, velikost šálku, dvojitou dávku, i mlýnek -jinak žádné pro nás zbytečné funkce. Ovládání je intuitivní, jednoduché. Jsme velmi spokojeni, přesně takový jsme chtěli.