Mám tento bojler osm let a začal prosakovat pod těsněním topné spirály. Do výměny těsnění se instalaterům nechce. Odešel i termostat, ale ten jsem si vyměnil sám ( 290,-Kč) Minulý bojler jsem měl dvacet let.

Máme tento typ bojleru necelých 5 let a právě začal téct. Podle servisu je na výměnu. Myslím, že je to dost krátká doba a bojler by měl vydržet déle. Jsem jen zvědavá, jestli nám ho vymění zadarmo. Do 5 let (konce záruky), zbývá už jen pár dní. Tak uvidíme.
Už máme po výměně a opravdu se ještě uplatnila záruka, takže bojler je zdarma.
Měl jsem Dražice SMART s elektronikou, která mi dvakrát odešla. Výměna 2500 Kč. U čtyřletého bojleru jsem třetí výměnu elektroniky radši řešil jiným typem bez elektroniky. Značku jsem volil podle zkušenosti elektrikáře. Na Tatramaty tolik nejezdí.
Kvalita, záruka. Značně se zhoršily v kvalitě.