Termoska Recenze Tatonka Hot & Cold Stuff 450 ml nerez

Recenze Tatonka Hot & Cold Stuff 450 ml nerez

Termoska Tatonka Hot & Cold Stuff 450 ml je praktickým doplňkem pro každého, kdo tráví čas venku a potřebuje mít svůj nápoj stále po ruce. Tento model je vyroben z kvalitní nerezové oceli 18/8, která je odolná vůči nárazům a ovocným kyselinám. Díky tomu je termoska nejen trvanlivá, ale také bezpečná pro potraviny a snadno se čistí. Uzávěr je vyroben z polypropylenu, což zajišťuje jeho dlouhou…

mik.maly6. dubna 2025

Spokojenost, termosku jsme pořídili na kafe...tento objem postačuje. Vybíral jsem i podle uzávěru, tento je nejlepší a dobře se čistí.

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Super termoska, čaj vydrží opravdu velmi dlouho teplý, kupovali jsme již další do rodiny, uzávěr je šroubovací takže vydrží

Registrovaný uživatel15. prosince 2021

Výborně drží teplotu

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

kvalita hřejivosti

Registrovaný uživatel26. září 2021

osvědčila se mi z dřívějška, opravdu udrží horký nápoj řadu hodin, používám dvě velikosti prakticky denně, nalévání bez problémů, nenápadná, ale praktická a fukční

určitě doporučuji

Registrovaný uživatel16. května 2021

Recenze na Youtube dobrá cena jednoduchý uzávěr který se dá dobře čistit a dobře těsní (ne tlačítkový, který se špatně čístí a netěsní) kvalitní materiál a zpracování

Nic zatím jsem nevyzkoušel s tím jak udrží nápoj horký v porovnání s jinými termoskami.

Doporučuji koupit