Recenze Tanita RD-953

Pokud chcete o svém těle zjistit o něco více než jen obyčejnou hmotnost, pak si vyberte osobní váhu Tanita RD 953. Ta vám pomůže změřit například tělesný tuk, svalovou hmotu, kosti, ale i celkovou fyzickou kondici. Nesmí chybět ani technologie Bluetooth, díky které můžete údaje přenášet i na jiné přístroje, jako jsou třeba chytré telefony. K nim pak užijete speciální aplikaci.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 16 recenzí pomocí Seznam AI

Tanita RD-953 je osobní váha s bohatými funkcemi a kvalitním zpracováním, která poskytuje detailní informace o stavbě těla. Aplikace je přehledná a intuitivní, ale má drobné nedostatky v uživatelském rozhraní. Vhodná je pro náročné uživatele, kteří ocení komplexní analýzu a propojení s chytrým telefonem.

• Přehledná a informačně bohatá mobilní aplikace
  • Intuitivní ovládání a jednoduché nastavení
  • Kvalitní zpracování a pěkný design
  • Komplexní rozbor stavby těla
  • Dobře fungující propojení s chytrým telefonem a zdravotními aplikacemi
  • Problematické připojení dalšího člena rodiny do mobilní aplikace
  • Složitější zadávání dat v aplikaci MY TANITA
  • Reporty v aplikaci pouze v anglickém jazyce
  • Vyšší cena
  • Na některých površích klouže

vera.horvathova13. května 2026

Výborná váha s mnoha informacemi po zvážení. Propojení váhy s telefonem přes Bluetooth. Mobillní aplikace je v češtině a podává přehledné a dobře zpracované informace. Report vážení lze stáhnout jako pdf a je také v češtině.

Problematické připojení dalšího člena rodiny do mobilní aplikace. Doporučuji po první aktivaci osoby č. 1 v mobilní aplikaci otevřít My TANITA/Více/Často kladené otázky/ Jak mohu (znovu)propojit svou váhu s aplikací MY TANITA. Otázky jsou v angličtině, ale jdou v záhlaví přepnout do češtiny. Tyto důležité informace o připojení dalších osob bych očekávala zejména v návodu k váze, a to uvedené krok po kroku.

Štíhlá hezká váha, mobilní aplikace je dobře zpracovaná a podává jasné informace. Návod je ke stažení v elektornické verzi v e-shopu u váhy.

mkd694. dubna 2026

Komplexní rozbor stavby těla, přehledná aplikace, jednoduché ovládaní.

Vyšší cena, má množství barevných mutací.

Solidní produkt pro náročné.

f.vorac2. března 2026

přesná ,ovladatelná, kvalitní

klouže na kachlích

Varianta platinová
jar.hlavacek12. února 2026

Kompaktní. Pěkný design. Poměrně hodně měřených hodnot.

Jsem na rozpacích s displeje, ale na druhou stranu je dobře čitelný. Trochu zvláštní filosofie appky, ale v češtině. Neumí wifi.

Zdá se mně, že jde o solidní produkt

putnova.petra8. února 2026

jednoduché ovládání, propojení s mobilní aplikací hezký design

Varianta platinová
Koniklec -k130. ledna 2026

Dobře měří.

jaroslavabasova15. ledna 2026

Výhoda: 1. Presnosť merania váhy je super. 2. Dizajn a kvalita spracovania mierky je super.

Nevýhoda: 1. Ovládanie a úprava rôznych funkcií nie je jednoduchá. 2. V aplikácii MY TANITA sa nedá jednoduchým spôsobom napísať dátum narodenia (tak ako meno a priezvisko tam napíšem). Musím manuálne posúvať roky po mesiacoch a to je veľmi zdĺhavé. 3. Keď chcem vytlačiť Report tak ten je len v anglickom jazyku čo je veľká nevýhoda.

Priestor na zlepšenie: 1. Spracujte Report v slovenskom jazyku, aby som ho mohla vytlačiť aj zákazníkovi, ktorý neovláda cudzie jazyky. 2. V aplikácii MY TANITA umožnite zadať dátum narodenia priamo vpísaním dátumu a nie preklikávaním mesiacov a rokov.

Hoz12. ledna 2026

Vypadá že váží dobře

Špatně funguje načítání dat do aplikace v případě vážení offline.

v-gamer4. ledna 2026

Je parádní, měří všechno možný i nemožný. Aplikace ke sparování je super, vše přehledné a dá se i uložit vysledek měření do PDF a odeslat a tam je te ještě hezčeji zobrazené.

Toho tuku mě určitě přidává, potvora. :-D

vendulka.j18. prosince 2025

Vánoční dárek zatím nevyzkoušeno

zdenek.vrnata12. listopadu 2025

Výborná aplikace, jednoduché nastavení a ovládání, velmi dobře fugující propojení s Apple Health, vše v češtině

Naprostá spokojenost - za mne asi nejlepší "domácí" osobní váha na trhu.

jiri.kopecky18. října 2025

Přehledná aplikace Vysoká maximální hmotnost Pěkný design

Vyšší cena

milan19. listopadu 2024

Intuitivní ovládání a přehlednost.

Zatím jsem žádné zápory neobjevil.

jiri.devat26. února 2024

Snadná instalace (vč. připojení s chytrým telefonem), bohaté funkce, přehledná a informačně bohatá aplikace.

Špičkový výrobek ve své kategorii s dobrou integrací software.

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

Váha je super, veškeré důležité údaje, paráda.

Registrovaný uživatel11. prosince 2022

splňuje očekávání a srovnatelné s profesionálním zařízením