Osobní váha Recenze Tanita BC-313

Recenze Tanita BC-313

Ultra tenká skleněná váha Tanita BC-313 s dotykovým displejem a unikátní přesností vážení 50 gramů. Automaticky rozpozná osobu, která se měří. Zapínání nášlapem. Kompaktní skleněný design, velký LCD displej během několika vteřin zobrazí 10 naměřených hodnot.

prodejna22. dubna 2024

Srovnával jsem výsledky měření i s dražšími modely a měření se shodují. Za mě maximální spokojenost.

spacekphotos13. března 2024

Malá designová osobní váha, která na mě prozradí všechno

Bez výhrad, kromě návodu v češtině, který by mohl být napsán větším písmem

alenakr725. února 2024

Výborný produkt za skvělou cenu, z vážení získá člověk velmi užitečné informace, díky kterým může ovlivnit nejen svou hmotnost, ale i zdraví. Velmi doporučuji.

Jana4. února 2024

Měření hodnot, které pomohou na cestě za lepším JÁ

sarka01826. prosince 2023

Chybi cesky navod ke spusteni. Velke minus

Registrovaný uživatel30. června 2023

S předchozí váhou Tanita jsem byla moc spokojená, ale ukazovala metabolický věk jen do 50 let. Proto jsem si opět koupila Tanitu, která ukazuje až do 90 let. S výrobkem jsem spokojená až na ty malé ikonky. Chce to si jen zvyknout.

Ikonky na displeji jsou dost malé a z výšky nejsou vidět. Po vážení se musím sehnout a projít si je znova.

S výrobkem jsem spokojená.