Městský batoh Recenze Tangerin 8006

Recenze Tangerin 8006

Dámský elegantní batoh Tangerin 8006 se uzavírá pomoci klopy, na které je magnetický patent. Hlavní kapsa je chráněna zipem a uvnitř naleznete jednu menší zipovou kapsu a dvojkapsu na drobnosti. Na zadní straně se nachází praktická zipová kapsa. Batoh má kvalitní látkovou podšívku a nastavitelné ramenní popruhy.

ikpik23. listopadu 2025

Jedná se o dárek k vánocům, takže zatím bez hodnocení

sustkovaeva13. ledna 2025

Naprosto podle představy.

Varianta bordó
Simona28. listopadu 2023

Pekny batuzek

Batuzek je vanocni darek doufam ze se bude libit asi si taky poridim

Registrovaný uživatel2. října 2023

Pohodlný, má široké popruhy, prostorný, má dostatek kapsiček na různé drobnosti. Velice mi vyhovuje kapsička u popruhů, kam si ukládám průkazku je vždy po ruce. Používám ho každý den na nošení do práce.

Jen mi uvnitř chybí ještě jedna velká kapsa, aby se věci dali lépe od sebe oddělit.

Registrovaný uživatel28. srpna 2023

Tento produkt jsem si objednala již podruhé, protože jsem s ním velmi spokojená.

Registrovaný uživatel23. července 2023

Je to ideální batoh jako elegantní kabelka do města, do které se všechno vejde i do zadní kapsy velký mobilní telefon a doklady.