Objektiv Recenze Tamron 28-75 mm F/2.8 Di III VXD G2 pro Nikon Z

Recenze Tamron 28-75 mm F/2.8 Di III VXD G2 pro Nikon Z

Objektiv Tamron 28-75 mm F/2,8 Di III VXD G2 je určen pro bezzrcadlové plnoformátové fotoaparáty Nikon. Tento standardní objektiv se Zoomem je známý svým vysokým rozlišením a vynikající kvalitou obrazu. Optická konstrukce objektivu zahrnuje LD a GM členy, které minimalizují aberace a zajišťují vysoký zobrazovací výkon při jakékoliv ohniskové vzdálenosti a v celé ploše obrazu. Při otevřené cloně…

vlada.kral7. prosince 2025

Clona, rychlé ostření, nemusíte prodat ledvinu

ktbobes6. prosince 2025

Za mně super

Nejde mi ostření když mám af-c možná budu muset aktivovat firmver nevím rada by mi pomohla děkuji mám Nikon Z6

robert.zoubek31. října 2025

Lehký

Pomalu zaostřuje pohyb psů za zhoršených podminek je pokyny....

roman.santiro14. října 2025

Velice kompaktní, kvalitní provedení, lehký, excelentní ostrost optiky, utěsnění bajonetu

petr10. května 2025

Světelný, velmi rychlé ostření i v horších světelných podmínkách, celkově spokojenost.

Je poněkud větší, pronese se.

Jsem spokojený, plní očekávání. Na foťáku nahradil s FTZ redukcí používaný Nikon-F objektiv podobných parametrů a změna k lepšímu je poznat.

frantisek.hajdekr9. ledna 2025

Celkem univerzální použití. Dobré ostření. Krátká minimální vzdálenost pro ostření. Kompaktní. Dobrá světelnost. Dobrá cena.

Univerzální objektiv za dobrou cenu. Lze použít jak na natáčení produktů, tak případně i na záznam sportu či krajinu.

vahar5. prosince 2024

Velmi dobrá ostrost Ostření na nejširším ohnisku od 18 cm se mi hodí Světelnost 2,8 Nízká hmotnost na tento typ objektivu programovatelné prvky na objektivu (využito) "Jednotný" závit na filtry 67, který mi šetří peníze.

Někdy mi chybí ty čtyři milimetry na nejširším ohnisku

Výborný "základní objektiv" se světelností 2,8, který má skvělý poměr ceny a výkonu.