Literární biografie Recenze Takový byl Karel Gott: Nejslavnější český zpěvák očima přátel a kolegů - Petr Macek (2019)

Nesmrtelná legenda nejen československé a české pop-music, ale také kulturního a společenského života naší země obecně: na této definici nic nemění ani zpráva, že Karel Gott zemřel. Odešel 1. října 2019 ve svém domě na pražské Bertramce, v klidu a míru, obklopen milovanou rodinou. Došlo k tomu krátce po oslavě jeho osmdesátých narozenin a poté, co prostřednictvím deníku Blesk oznámil, že bojuje s…

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Vhodný dárek

Registrovaný uživatel22. února 2021

Koupeno jako dárek - líbil se.

Registrovaný uživatel5. července 2020

Mám ráda tohoto zpěváka a jeho písně

Registrovaný uživatel3. dubna 2020

Velká fanynka Karla Gotta Obrovský čtenářský zážitek

Registrovaný uživatel29. března 2020

super kniha, len slzy v očiach, spomienky krásne, všetkým ďakujem

Registrovaný uživatel22. února 2020

Super knížka ,velice se dobře čte jedním dechem.Byl to skvělý člověk ,zpěvák a hlavně jeho hlas je nezapomenutelný. Máme se od něho hodně učit.Všem čtenářům bych ji doporučila.

Skvělá kniha o nejlepším člověku a zpěvákovi.O lásce porozumění ,pokoře,poctivosti,zodpovědnosti talentu.

Registrovaný uživatel4. února 2020

Množství neobvyklých fotografií, rozhovorů, zajímavých lidí

My kdo máme rádi K. Gotta je to pohlazení po duši a pěkná vzpomínka na zpěváka a jeho život.

Registrovaný uživatel6. ledna 2020

zatím nečteno.

Registrovaný uživatel4. ledna 2020

Protože ho mám moc ráda a ráda se o něm i více než slyším. Je dobře psaný i obrázky super. Zatím jen jednou

Je moc pěkná a jsem ráda, že jí mám