Pouzdro na mobilní telefon Recenze Tactic Travel 18 x 8,5 x 2 cm černé

Recenze Tactic Travel 18 x 8,5 x 2 cm černé

Cestovní univerzální pouzdro slouží k uložení telefonu a powerbanky nebo dvou telefonů současně. Vybaveno je prostorem pro karty a dokumenty. Pojme malé předměty, jako je malá baterka nebo pero a lze jej připevnit k opasku nebo batohu. Velikost větší kapsy je 18 x 8,5 x 2 cm a menší kapsy 14,5 x 7,5 x 1,2 cm).

erundur20. července 2025

Kvalitní pouzdro s dobrou ochranou telefonu, do kterého se vejdou klidně i dva mobily a přitom nepůsobí neohrabaně. Velké plus je ještě jedna menší přehrádka a přehrádky na kartičky - doklady... Vnitřek krásný, pěkně polstrovaný. Mobil neutrpí újmu při žádném nárazu. Má více variant nošení - buďto za opasek, nebo klidně jako sumka na batoh.

Škoda, že nemá i horizontální funkci nošení.

Pěkné, moderní, kvalitní pouzdro.

odstrcilovanika21. května 2025

Super na velký telefon

mirek.hlozak3. července 2024

Mobil se vleze bez problémů a o to mi šlo .Nakonec i tu peněženku jsem tam nacpal. Na opasku to drží velmi dobře. Trochu mi vadí zapínání ,ale asi si zvyknu.

V celku to splnilo očekávání.

19luci833. dubna 2024

Rychlé doručení ,jinak skvělé pouzdro .Doporucuji

Roman14. prosince 2023

Přesně podle mých představ

Registrovaný uživatel12. června 2023

Dobře se nosí na všem

Za mně super za rozumnou cenu

Registrovaný uživatel30. dubna 2023

Opravdu odolný obal ma mobil