ovladač je v pořádku

ovladač je v pořádku
Nemusel jsem nic nastavovat, či synchronizovat.
Dal jsem baterie (součást dodávky) a vše funguje.
perfektní jako originál
Dodáno rychle a vše funguje.
stačí jen vložit baterky a používat
Nahradil původní ovladač na 100%
Plně kompatibilní s ovladačem od T-Mobile, NEBOJTE se. Je naprosto totožný.
Spokojenost z rychlým dodáním..
Funguje jako original
Jsem překvapen,že je opravdu úplně stejný jako originál. Mile překvapen
Vypadá a funguje stejně jako původní ovladač, na některých tlačítkách je jiný popis ( např. místo šipky na tlačítku zpět je napsáno back ). Funkce totožná, takže jsem spokojen
Funguje skvěle.
vše funguje bez jakékoliv instalace a párování
stejný jako originál
Jaký člověk, tak člověku! Spokojen, díky
Rýchlosť, presnosť, proste 100% spokojnosť
Porouchal se mi dálkový ovladač na set top box T-Mobile KSTB6077. Tedy přesněji řečeno fungovalo na něm vše kromě tlačítka na ovládání zvuku. Takže mi televize fungovala, ale byla němá, nešel vůbec zvuk. Zkoušela jsem to řešit přes prodejnu T-Mobile, ale nepochodila jsem. Tak jsem se pak podívala na internetu, jestli se někde ovladač k tomuto set top boxu neprodává. V několika obchodech ho měli v nabídce, ale vzápětí tam byla zmínka, že už není na skladě. Nakonec jsem ho objevila až zde. Tady jsem se mohla i poradit a zeptat na vše, co jsem potřebovala vědět a následně si ovladač objednat. Vše proběhlo rychle a v pohodě. Dnes už mám ovladač doma, funguje bez problému, a tak mi televize už zase mluví ! Jsem spokojená ! Díky !
Žádné zápory nebyly.
Vše O.K. Bezvadný obchod !