Je to asi půl roku zpět, co jsme si ve třídílné recenzi ukázali NAS od Synology, konkrétně model DS218play. Tuto domácí NAS stanici jsem právem vychválil, jelikož práce s ní byla velice jednoduchá a po designové stránce se stanice hodila i do moderně zařízeného bytu. Dnes už se ale stanicí Synology DS218play zabývat nebudeme, nýbrž si ukážeme jejího bratra s názvem Synology DS218j.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Synology DS218J
DiskStation DS218j patří do série univerzálních základních zařízení NAS pro domácí a soukromé cloudové úložiště. Jako takový využívá dvou šachet pro disky. Systém se vyznačuje rychlým přenosem dat a nízkou spotřebou energie (17.48 W při přístupu a 7.03 W v režimu spánku pevného disku).
Registrovaný uživatel
Chcete se o produktu Synology DS218J dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na SMARTmania.cz.
Více naRegistrovaný uživatel
26. ledna 2021
Malý, tichý, dostačující NAS.
31. března 2020
Tiché
Rychlé
Doatatek softwaru
Za mě naprostá spokojenost. Měl jsem NAS 310, ale tohle je úplně jinej level. Doporočuju.
22. března 2020
Uživatelsky přívětivé prostředí. Nastavení i pro neprogramátora. Tichý chod. Velká uživatelská podpora.
2. února 2020
Malé, usporné a snadno konfigurovatelné zařízení.
18. prosince 2019
Cena
Pozitivní recenze
Hodně software
Čeština
Podpora
11. prosince 2019
Dostačující výkon.
Zálohování systému jsem si představoval trochu jinak.